Love’la olmaz

A -
A +

Beşiktaş’ın forvetinde birinci tercih Larin olmalı. O da yoksa derbideki gibi ileri uçta Babel değerlendirilmeli

Kayserispor skor olarak geride girdiği ikinci yarıda oyun disiplininden kopmadı ama Beşiktaş’ın da puan kaybına niyeti yoktu. Maç boyunca etkili bir görüntü çizen Quaresma harika bir golle farkı ikiye çıkararak takımını rahatlattı. 90 dakika boyunca uzun zamandır görmediğimiz kadar istekli ve mücadeleci bir Beşiktaş izledik. Bu durum Beşiktaşlı futbolcuların şampiyonluğu ne kadar istediğini net bir şekilde ortaya koyarken, Şenol hocanın da lige verdiği büyük önemi bir kez daha ortaya koydu. 
 
Şampiyonluk yarışında iddialı olabilmek için galibiyet serisine ihtiyaç duyan Beşiktaş, sahasında misafir ettiği Kayserispor’u iki golle yenerek yoluna devam etti. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Adriano ve Caner’in yokluğunda sol bekte Medel’i tercih ederken, Şilili oyuncu bu mevkideki performansıyla sınıfı geçti. Beşiktaş’ta derbide sonradan oyuna giren Ljajic bu maça 10 numara pozisyonda başladı. Orta ikilide görev yapan Atiba ve Oğuzhan ise takımın pas trafiğini yönlendirdi. 
 
Siyah-beyazlı takımda uzun bir aradan sonra yeniden 11’e dönen Vagner Love her ne kadar takımını öne geçiren futbolcu olsa da bu oyuncunun Beşiktaş’ın golcüsü olamayacağı ortada. Brezilyalı istekli ve mücadeleci bir oyun sergilese de Beşiktaş’ta forvette birinci tercih olması gereken isim Kanadalı futbolcu Larin. O da yoksa geçtiğimiz hafta Fenerbahçe maçında olduğu gibi ileri uçta Babel değerlendirilmeli. Beşiktaş Love’un attığı gole aldanıp devre arasında golcü takviyesi yapmazsa bu durum şampiyonluk yolunda büyük bir hata olabilir.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.