Mete Kalkavan sarı kartını evde unutmuş!

A -
A +

MHK, ertelenen derbiye Mete Kalkavan'ı tekrar atadı. İlk tayindeki 4. hakem Serkan Ok'un yerine Tolga Özkalfa'yı görevlendirerek hakemin sakatlanması durumunda yerine geçecek hakem konusunda tedbirli davrandı ama yardımcı hakemlerden birinin sakatlanması durumunda tedbir almayı atlamıştı.
Müsabakanın hemen başında gerçekleşen F.Bahçe'nin 2, G.Saray'ın da bir net gol pozisyonu heyecan verici bir müsabaka olacağının sinyallerini verdi.
Hakem Mete Kalkavan ikili mücadeleleri  değerlendirirken hata yapmamakla birlikte ilk yarıda sarı kartını evde unutmuş bir hali vardı.
17.dakikada Donk-Souza mücadelesinde, 19.dakikada Podolski-Gökhan mücadelesinde ısrarla kartını kullanmadı.
22.dakikada ise Podolski, Volkan Şen'e yaptığı hareketle belki de ikinci sarı kartla ihraç edilecekti.
29.dakikada Muslera'nın ceza alanı dışındaki topa müdahalesinde kolunu kullanıp kullanmadığı net bir şekilde anlaşılmıyor. Mete Kalkavan'ın devam kararına saygı duymak gerekir.
40.dakikada Sneijder'in Podolski'ye gönderdiği topta Alman futbolcu çok net bir şekilde ofsayt pozisyonunda olmamasına rağmen Aleks Taşçıoğlu'nun hatalı bayrağıyla G.Saray'ın gollük bir atağı kesildi. Pozisyonu devam ettiren Podolski topu F.Bahçe ağlarına gönderdi ancak ofsayt kararı çok önceden verilmişti.
68.dakikada Sneijder'in Nani'ye yapmış olduğu hareketli hakem Kalkavan yine sadece faul ile kartsız geçiştirdi.
77.dakikada Sabri'nin gördüğü sarı kart doğru idi.
Hakem Kalkavan, bu müsabakada neticeye tesir eden hatası yok gibi görünse de göstermediği kartlarla maça damgasını vurdu. 1 nolu yardımcı Aleks Taşçıoğlu ise bir tanesi çok net gollük atak olmak üzere 4 tane olmayan pozisyona ofsayt kaldırdı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.