Tatilden başka çare yoktu!

A -
A +

Trabzonspor'un 3 büyüklerle oynadığı maçlara abone olan hakem Bülent Yıldırım tecrübesi ve sakin duruşu ile müsabakaya aslında isabetli kararlarla başladı.
Her iki takım da müsabakaya son derece centilmen bir şekilde başladılar ve 9. dakikaya kadar faul bile olmadı. Teknik adamların ve yöneticilerin müsabaka öncesi telkinlerinden olsa gerek, oyuncular da birbirlerine karşı son derece centilmence davranışlar sergiledi.
35. dakikada müsabakanın ilk kritik pozisyonu yaşandı. Bu dakikada Özer'in şutunda Hasan Ali ellerini kullanarak vücudunu genişletip topa müdahale etti. Bülent Yıldırım burada penaltı kararı vermesi gerekirken pozisyonu devam ettirdi. Bu da ilk yarının tek, ancak yanlış değerlendirilen kritik pozisyonu oldu. 
Müsabakanın ikinci yarısında herhangi bir kritik pozisyon yaşanmadı. Enteresan olan tek şey sahaya atılan yabancı maddeler nedeniyle oyununun üç kez durmasına rağmen buna ne yayıncı kuruluş ne de Bülent Yıldırım kulak asmadı. 
88.dakikada sahaya atılan yabancı maddeler ve 6.hakem Volkan Bayarslan'a seyircilerin yaptığı saldırı sonrasında hakemin maçı tatil etmekten başka çaresi kalmamıştı 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.