Fener’in nizami golü sayılmadı

A -
A +

Maçta 5. dakikada Sosa’nın ortasına Vedat kafa ile topa uzandı, yayıncı kuruluşun doğru açı görüntülerini veremedi. Eğer burada top el teması var ise doğal konumda olmayan kollar sebebiyle penaltı verilmesi gerekirdi. Görüntülerden net karara varamıyorsak hakemin kararına saygı duymamız gerekir.

Aut yerine korner!
Trabzonspor’un ikinci golü öncesinde top Sörloth’un omzundan auta çıkmasına rağmen, hakem köşe vuruşu verdi. Ancak yapılan köşe vuruşundan sonra top F.Bahçelilere geçip, topu tekrar Trabzonspor aldığından dolayı gol için yanlış köşe vuruşu kararı mazeret olamaz. 57. dakikada Ndiaye’nin golü Gustavo’ya faul yaptı diye iptal ediliyor. Bu karar için hakemi suçlayamayız... Vedat Muriç’in atmış olduğu gol öncesi Max Kruse’nin kaleci Uğurcan’a yapmış olduğu harekete Palabıyık faul çaldı. Bu faul biraz ağırdı. Hakem bekleyip VAR kontrolü yapsaydı bence gol geçerli sayılırdı.

Serdar kart görmedi!
90+4’te 2 nolu yardımcı hakem Serkan Çimen, Trabzon atağını önce devam ettirip, gol olunca haklı olarak ofsayt bayrağını kaldırdı. VAR kontrolünde de haklı çıktı. Hakem Ali Palabıyık maçın genelinde 12. Kural değerlendirmeleri ile ilgili zaman zaman hatalar yaptı. Bazı sarı kartları atladı. Neticeye tesir eden hata yapmadı ancak Serdar Aziz’in kart görmeden maçı tamamlaması affedilir gibi değildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.