Büyük yanlış tayini yapanların!

A -
A +

Maça atanma şekli soru işaretleri ile dolu olan Zorbay Küçük'ün tedirginliği her hâlinden belli oluyordu.18. dakikada İrfan Can, Siopis ile top için mücadele ederken hareketinin devamında, Siopis’in alt adalesine basmak zorunda kaldı. Basmasında şiddet yoktu, ancak ayağını da hemen çekmedi. VAR uyarısıyla pozisyon Zorbay Küçük tarafından kırmızı olarak değerlendirildi. Kırmızı kart hatalı bir karardı. Olsa olsa en fazla sarı olabilirdi. Eğer Zorbay Küçük tecrübeli bir hakem olsa idi, yetkisini kullanarak sarı kart da verebilirdi, doğrusu da bu olurdu. Bu pozisyondan sonra hakem sahada yok gibiydi. Otoritesini tamamen kaybetti. Mert Hakan'ın kendisine, İsmail Kartal'ın 4. hakeme fiziksel müdahaleleri görmezden gelindi.

Kırmızı kart sonrası ezildi
Visca’ya gösterdiği sarı kart ise, verdiği kırmızı kartın altında ezildiğinin göstergesiydi. Hele tartışmalara yol açan ilk yarıyı bitiriş şekli ise tam bir acemilikti. İlk yarı sonunda kendisine aşırı ve abartılı şekilde itiraz eden F.Bahçeli futbolcuların hiçbirisine yaptırım uygulayamadı. Zorbay Küçük, ikinci yarıda da sahada maalesef ezik görüntü vermeye devam etti. Verdiği her kararda gösterdiği kırmızı kartı telafi etmek ister gibiydi. Crespo ve Serdar Dursun'un net sarı kartlık hareketlerini es geçti. Maçtaki en doğru kararı 65’te Cornelius’un vurduğu topa destek eli ile temas eden Serdar Aziz’in hareketine devam demesiydi. Trabzonspor'da da Ahmetcan elle oynamadan, Puchacz da sürekli faullü oynamadan dolayı sarı kart görmeliydi. Hakemlik adına kötü geçen dün akşamın, tsunamileri hafta içi oldukça şiddetli yaşanacaktır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.