Hakem skora tesir etmedi!

A -
A +

Trabzonspor-Galatasaray maçında hakem ve VAR sonuca tesir edecek bir hata yapmadılar.
Abdullah Avcı ve Okan Buruk, takımlarını sadece futbol oynamak için sahaya sürmüştü. Futbolcular da hakemlerin işini zorlaştırmadılar.
Ali Palabıyık da çok koşarak pozisyonlara yakın olmaya çalıştı. Gösterdiği sarı kartların bir çoğunda haklıydı. Ancak 21. dakikada Trezeguet’ye ve 64’te Eren’e gösterdiği sarı kartlar ağırdı.
61’de Bartra’nın ayağına basılmasını ise atladı. Bazı mücadelelerde hatalı düdükler de çaldı. Neyse ki bunlar maçın sonucuna tesir etmedi.
Abdullah Hoca’nın alışkın olmadığımız şekilde su molası boyunca futbolcularına taktik vermek yerine, hakeme itiraz etmesi ise enteresandı.
8 Mart mağduru hakemlerin hemen toparlanması da kolay değil. Ali Palabıyık’ta da dün akşam tutukluk vardı. Ama yine de maçı negatif yönde etkilemeden ve önemli hata yapmadan 90 dakikayı tamamlayarak 8 Mart’a imza atanlara selam gönderdi.
88. dakikada seken top beklenmedik şekilde Boey’in doğal konumundaki eline geldi. Hakemin devam kararı doğruydu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.