MK11 ve MK12 hatlarla ilgili isteklerimiz?

A -
A +
Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a ve Ulaşım A.Ş'ye sesleniyorum. Kirazlı Başakşehir ve Olimpiyatköy metro hattını açtınız. Çok teşekkür ediyorum. Ama Olimpiyatköy'den sonra koyulan ring araçları MK11 iş çıkışı sefer sayılarının sıklaştırılmasını istiyorum. Ayrıca MK12 hatlı otobüsün son durağı Tekstil Kent 7 Blokları yerine bir durak daha eklenerek Kayaşehir girişe kadar gelmesini temenni ediyorum. Metro ile gelen yolcular otobüsü kaçırdığı zaman 1 saat orada beklemek zorunda kalıyor. Onun için çoğu zaman metro yerine minibüs ya da alternatif ulaşım araçlarını kullanmak zorunda kalıyoruz. Mağduriyetimizi giderirseniz teşekkür ederiz.
Kayaşehir 7. Bölge B.51- B52- B49 Bloklar ve tüm Kayaşehir sakinleri adına Ali Kurt-İstanbul


ASKİ "borçlu avukat" diye mi  icraya gitmiyor?

Feridun Ağabey, 1980 yılından beri 34 yıllık aboneniz olarak bir derdime derman olmanızı istiyorum. 20 yıl önce, bir iş yerinde su aboneliğini üstüme alıp 2 yıl ikametten sonra oradan çıkmama rağmen aboneliği iptal ettirmemişim. Benden sonra da bir hukuk bürosu, aboneliği üstüne almadan ve hâlen kullandığı suyun faturalarını son 4 yıldır yatırmayıp; ASKİ hem abonelikten dolayı beni, hem de kullanıcı olarak avukatlara icra davası açmıştır.
Elektrik faturasını yatırmayan abonenin elektriğini TEDAŞ hemen kesiyor da ASKİ 4 yıldır borcunu ödemeyen abonenin suyunu neden kesmiyor?
ASKİ gelip sayacı, vanayı mühürlemiş olabilir. Ama borcunu 4 yıl ödemeyen mührü de kırar, suyunu açar. Bu çare değil ki... ASKİ'nin icra avukatı meslektaşlarına hacze gitmekten çekiniyor mu? ASKİ mühürleme dışında sayacı söküp, suyu kör tapa ile kökten kapatamaz mı? Yani mühür bozmanın bir cezası yok mu? ASKİ bu kadar aciz mi kaldı? Ben sadece aboneliği zamanında iptal ettirmemişim diye, hâlen kaçak su kullanan bir avukatın 3-4 bin liralık su borcunu bir emekli nasıl ödesin ki? Evime haciz geldi gelecek diye stres ve endişede kaldık, bir avukat yüzünden huzurumuz kaçtı. BİMER'e de yazdım. Sonuç alamadım. Ne olacak bilmiyorum. İletişim: +90 505 572 64 71
           Mevlüt Yavuz-Adana
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.