Aras Kargo “önem taşır” diye biliyoruz

A -
A +
Feridun Ağabey; Bilecik merkezde faaliyet gösteren özel bir öğrenci yurdunun müdürüyüm.
Aras Kargo Bilecik şubesi ile son bir yıldır problem yaşıyoruz. Aras Kargo Bilecik Şubesi yetkilileri “Firmamız yurtlara teslimat yapmama kararı aldı” gerekçesi ile kargolarımızı getirmiyor. Fakat müşteri hizmetleri ile yaptığımız görüşmelerde “bu şekilde alınmış bir karar yok, kargonuzu teslim etmek zorundalar” cevabını alıyoruz. Hâlâ da kendilerinde bize ait bir kargo var ve teslimatı yapılmadı. Son bir haftadır görüşmediğim yer kalmadı. Bursa bölge müdürlüğü, müşteri hizmetleri, genel müdürlük ile görüştüm teslimatın yapılmasını sağlayamadım. Son görüşmemde kargo tekrar göndericiye götürülmüş. Bölge müdürlüklerine kendilerini şikâyet ettiğimiz düşüncesiyle gelen kargoları bize bilgi vermeden “hasarlı ürün” diye geri gönderildiğini öğrendik. Müşteri hizmetleri ile defalarca görüşmemize rağmen sonuç alamadık. Aras Kargo’nun değerli yetkililerine sizin vasıtanızla ulaşabilirim düşüncesiyle bu maili yazdım. Bilecik Şubesinde görevli olan arkadaşlar bizim kargomuzu neden adrese getirmiyor? Bu arkadaşlar kargo üst birimlerinden bağımsız mı çalışıyor? Teslim etmeyeceklerse o kargoyu niçin teslim alıp sonra da hasarlı ürün diyerek gönderene tekrar gönderiliyor? Biz "Aras Kargo önem taşır" olarak biliyoruz ve kargo firmasının kurumsallığına güveniyoruz. Bu konuda sorunumuzu çözebilirlerse kendilerine minnettar kalacağız.
         Serdar Soy-Bilecik
 
 
Telefon bataryası neden patlar?
 
1. Aşırı şarj etme.
2. Kalitesiz batarya satın alma.
3. Kalitesiz şarj aleti satın alma.
4. Telefonu uzun süre kullanma, ekranı açık tutma.
5. Hiçbir teknik bilgisi olmayan kişilere onarım yaptırma. (Tanıdığım 4 telefon satıcısı ve tamircisinin hiçbirinin elektronik bilgisi yok. Anlamadıkları hâlde tamirciyim diyorlar. Elektronik mezunu olmayan bu cihazları onaramaz.)
Ülkemizde 72 milyon telefon var. Her yıl 6-10 milyar doları telefona veriyoruz. Tamir işi yapanların en az yüzde 80'i bu konuda kurs, eğitim almış değildir... Bu konuda büyük bir başıboşluk ve israf vardır.
           Ali Özdemir/Elektrik Öğretmeni-Bolu
 
 
Denizli Bozkurt Spor Lisesi kitap bekliyor
 
Sayın Feridun Ağabey, okulumuz Denizli iline bağlı Bozkurt ilçesinde faaliyet göstermektedir. 209 öğrencimiz olup bunların 187 tanesi pansiyonumuzda yatılı olarak kalmaktadır. Hem okul kütüphanemizin hem de pansiyon kitaplıklarımızın zenginleşmesi ve geleceğimizin teminatı sevgili gençlerimize aktif kitap okuma alışkanlığının kazandırılabilmesi amacıyla ülke genelinde “roman, deneme, hikâye ve makale” türü eserlerden oluşan “Kitap Toplama Kampanyası” başlatmış bulunmaktayız. Kampanyamızla ilgili Valilik olurumuz yazımızın ekinde sunulmuştur. Kampanyamıza katılım konusunda okuyucularınızın desteğini bekler, kıymetli destekleriniz için teşekkür eder, saygılar sunarız.
       Soner Küloğlu/Okul Müdürü-Denizli
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.