Hedefe doğru adımlarla

A -
A +

Yeni bazı kurallar uygulanınca, parmak ve bileklerden tutma, puan/ihtar, kafa dayama, eğik güreşme (grekoromen), parterde alttaki güreşçinin kapanması, ıslak havlu bulundurma ile hakemlerin üzerindeki baskılarda azalınca, zevkli ve temposu yüksek müsabakalar izleme imkanı bulduk. 

Başkan Hamza YERLİKAYA Türk kafilesini maestro gibi yönetti. Yöneticiler, antrenörler, sporcular ve Türk hakemleri başarılı idi. 
Tiflis'te, 18 Mayısta Rusya'da yapılacak FILA başkanlığı seçim kulisleri vardı. 
Teknik adamlarımız doğru yolda, emin adımlarla işe devam ediyorlar. Henüz yolun başındalar. Hoşumuza giden bir olay Başbakanımız, Spor Bakanımız, Genel Müdürümüz  anında Başkan Hamza Yerlikaya'yı arayarak madalya alan sporcularımızın teri kurumadan tebrik etmeleri oldu. 
Bu Avrupa Şampiyonasında göze çarpan yeni isimlerden Taha AKGÜL final sendromunu atlatmış. Yakup GÖR pek yakında gümüşü altına dönüştürecek. Sezer AKGÜL toparlanmış. M.Recep AKTAŞ, Soner DEMİRTAŞ, Müren MUTLU (Sakatlandı.) ve alternatifler her an hazır olmalı... 
Bayanlarda Hafize ŞAHİN ümit verdi, çok önemli bir bronz aldı. Buse TOSUN Bulgaristan'dan sonra burada da kaliteli müsabakalar yaptı. Sümeyye SEZER çok çalışmalı. Leyla Metin, Burcu Örskaya ve Yasemin Adar da öyle... 
Rıza KAYAALP görevini yaptı. 3. kez Avrupa'nın kralı oldu. Kaptan Selçuk ÇEBİ finale dogru giderdi. Zamanı var.. Rahman BİLİCİ puan/ihtar değil de yalnızca puan verseydi durum farklı olacaktı. Cenk İLDEM gücünün farkında değil. Atakan YÜKSEL iyi bir performans sergiledi. Şeref TÜFENK Alman musabakasını alabilirdi. Performansi geliştirilmeli. Fatih ÜÇÜNCÜ soyadını değiştirmeli (!), artık birinci olması gerek.
Artık tüm hesaplar olimpiyat altınları üzerine olmalı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.