Vefa ve dostluk

A -
A +

Hangi sporla uğraşırsanız uğraşın, geride iyi izler bırakırsanız eğer, bu size para olarak dönmese de vefa, dostluk, hatırlanma olarak mutlaka döner. Benim hayatım daha çok ev yerine, Güreş İhtisas Kulübü'nde, milli takımlarda, bir öğretmen olarak okulda geçti. Birçok sporcu, yönetici yetiştirdik. Geçen hafta başında geçirdiğim açık kalp ameliyatı dolayısıyla arayan, soran, ilgilenen, geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok teşekkür ediyorum. 

TGF'de yeni bir dönem başladı. Hamza Yerlikaya ve yönetim, zaman içersinde, sırası geldikçe atamaları yapıp icraata geçiyorlar. Yapılan işler sıkı takip ediliyor. Yıl sonunda karnesi kötü notla dolu olan için dur denecek. Tasarruf federasyonun. Kişisel veya kurumsal olarak mutlaka problem olacaktır. Bu durumda kapalı kapılar ardında dedikodu yapılmamalı.
Güreş Milli Takımlarımızın daha iyiye gitmesi için çaba sarf ediliyor. Sırada ciddi bir sınav olarak Akdeniz Oyunları var. 
Dünya güreşi için kritik bir dönem başladı. 15 Mayıs'ta Amerika'nın ev sahipliğinde İran ve Rusya'nın katılacağı New York'ta düzenlenecek etkinlikler olacak. 18 Mayıs'ta Rusya'da FILA asıl başkanlık seçimi yapılacak. FILA akabinde, güreşin olimpiyatlarda olması gerektiğiyle ilgili IOC İcra Kurulu üyelerine ev ödevini sunacak. Son karar ise Eylül'de Arjantin'de verilecek. 2020'de de güreşin olimpiyatlarda yer alacağına dair benim inancım tam.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.