CHP hiçbir zaman şaşırtmadı

A -
A +

Dün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu her zamanki gibi ağzını bozdu. Sahte belgeler üzerinden etki edemediği kamuoyuna yeni oyunlarla algı yaptı. Konuştukça battı. Millî iradeyi yok saydı. O kadar çok gaf yaptı ki, insan hangi birine cevap vereceğini şaşırıyor. Bu yazıyı yazarken AK Parti temsilcileri gereken cevapları veriyorlardı. Biz de bazılarını sıralayalım. 

Bir kere FETÖ'cü alçakların tapelerini okudu. 17-25 Aralık kumpası FETÖ'cü emniyet yargı cuntasının işiydi. Amerika'da devam eden Reza Zarrab davasının temel hedefi Türkiye ve Cumhurbaşkanımız Erdoğan. Bunu en kör muhalifler bile görüyor. Türkiye'nin İran'la yaptığı haklı ticareti suçmuş gibi göstermeye çalışan Amerikalı savcı ve hâkimleri görüyoruz. Kılıçdaroğlu, Zarrab meselesi üzerinden güya AK Parti'ye gol atayım derken FETÖ'cülerin argümanlarına sarılıyor. FETÖ'cü kahpelerin illegal ve usulsüz elde ettikleri tapeleri delil diye sunuyor. Bir nevi FETÖ'ye hizmete devam ediyor. 
Sonra 17-25 Aralık'ı yapan alçaklara "vatansever" dedi. Pes ki pes! Yahu arkadaş, sen hükûmeti her türlü eleştir de, yularını kaptırdığın FETÖ'cü alçaklara nasıl vatansever dersin? Hükûmeti yıkmak için her türlü kumpası yapan emniyet yargı cuntasının FETÖ'cü unsurlarını övmeyi neyle izah edelim? İnsan bu tür durumlarda söyleyecek söz de bulamıyor. Tamam anladık partinin yönetimini FETÖ ele geçirmiş de, bu kadar belli etmeyin. 
Kılıçdaroğlu bununla da yetinmiyor. Reza Zarrab'la ilgili meselede bir de MİT yalanına başvuruyor. 18 Nisan 2013'te MİT'in o zaman başbakan olan Erdoğan'ı Zarrab konusunda uyardığını söylüyor. Halbuki bu da bir FETÖ imalatı yalan. 11 Mart 2015'te MİT’in “Gizli” ibareli yazısında, “İlgiye konu talebe ilişkin olarak kayıtlarımızda yapılan araştırma sonucunda 18 Nisan 2013 tarihli Rıza Sarraf’ın (Reza Zarrab) suç işlediğine dair tespitleri içeren, teşkilatımız tarafından hazırlanarak Başbakanlık makamına sunulan bir rapor bulunmamaktadır” diye açıklama yaptı. Bu kadar net. Yani güya o zamanki FETÖ'cü polisler ya da MİT içindeki FETÖ'cüler Erdoğan'ı uyarmış ama Erdoğan oralı olmamış. Böyle yalan olur mu? El insaf. 
Hızını alamayan CHP lideri A Haber ve orada çalışan arkadaşlarımızı açıkça ölümle tehdit etti. Aynen şunları söyledi: "Gelelim, hayırsever iş adamı Rıza Sarraf’a. Dün hayırsever bir iş adamıydı, devletin protokolünde yer alıyordu. Rıza Sarraf en önde oturuyor. Havuz medyası, buradan onlara da seslenmek istiyorum. Televizyona çıkardılar, Türk bayrağını arkasına koydular. Bir sahtekârın arkasına Türk bayrağını fon olarak kullanan havuz medyasını kınıyorum. A Haber'i de kınıyorum, A televizyonunu da kınıyorum. Bu sahtekârı, şarlatanı hiç utanmadan televizyona çıkaracaksınız, arkasına Türk bayrağını koyacaksınız. Bir de tweet atıyorlar 'Rıza Sarraf’a şeref madalyası takmalıydık'. E şimdi tak bakalım. Ama ben senin boynuna neyi takacağımı çok iyi biliyorum."
Bu ne şimdi? Açık açık ölümle tehdit ediyor. Aslında Kılıçdaroğlu orada A Haber'le beraber Cumhurbaşkanımızı da ima ediyor. Kendileri bizim taraftan biri bir şey dedi mi, kıyamet koparıyorlar. Bu lafın iması yok. Açık açık ölüm tehdidi. Artık burada top savcılarımızda. 1961'de Adnan Menderes'i de böyle idam ettiler. CHP zihniyeti sandıkta yenemediği siyasileri idama götürmeyi iyi bilir. Kafaları bu. 
Bakalım medya kuruluşları ölüm tehdidinde bulunan Kılıçdaroğlu hakkında ne diyecekler? Daha önce Gürsel Tekin de iktidara geldikleri gün hükûmete yakın medyaya el koyacaklarını söylemişti. Ha Tekin ha Kılıçdaroğlu. Bunlar demokrat öyle mi? Bunlar özgürlükçü öyle mi? Milletimiz ne olduğunu görüyor. CHP ve o zihniyet hep aynıydı. Asla demokrat olmadılar. Şayet iktidara gelirlerse, neler yapacaklarının işaretlerini veriyorlar. Bunlarla uzlaşalım, belki seçimlerde bir iki puan alırız diyenler de herhâlde bu açıklamadan sonra neyin ne olduğunu anlamışlardır. CHP seçmenini ayırıyorum ama partinin zihniyetiyle asla uzlaşılamaz. 
Alttan alalım, bir şey demeyelim, el uzatalım, diyenler... Bakın el uzattığınız zihniyet hepimizi ölümle tehdit ediyor. Tehdidin âlâsını yapıyor. Ölümlerden ölüm beğenin diyor. İktidara gelirsek vatansever dedikleri FETÖ'cü polis ve savcıları salacaklarını söylüyorlar. Zarrab olayında bile devletin ve milletin karşısındalar. CHP beni hiçbir zaman şaşırtmadı ama hâlâ şaşıranlar varsa ben de onlara şaşıyorum!..
.....
Özkök'e Not: Bizde güzel bir söz vardır: "Evi camdan olan başkasının evine taş atmasın." Bu yazdığımı iyi oku Ertuğrul Özkök. Bir de şu Zafer Mutlu kompleksinden artık kurtul. Mutlu senden daha zengin ve zeki diye kuduruyorsun. Aydın Doğan, Mutlu’yu daha fazla önemsiyor diye çıldırıyorsun. Artık aş şu kompleksini ama üzülme sen de Ahmet Hakan'dan daha zekisin. Bununla övünebilirsin.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.