CHP niye dava açmıyor?

A -
A +

 Rahmi Turan’ın asparagas haberini hepimiz biliyoruz. Detayları tekrar etmenin anlamı yok. Yalan ötesi bir haberi 10 gün Türkiye’nin gündemini işgal etti.
Rahmi Turan ve Talat Atilla hakkında Muharrem İnce suç duyurusunda bulundu. Basit tazminat davaları da açtı. Her iki gazeteci sert bir şekilde her kesim tarafından eleştirildi. Buraya kadar tamam.
Ancak bir şeyi merak ediyorum. CHP geçmişte ben dâhil birçok gazeteci hakkında suç duyurusunda bulundu, davalar açtı. Kendi partilerini zan altında bırakan her iki gazeteciye neden dava açmıyor? Üstelik Talat Atilla, Rahmi Turan’a Külliye’ye giden CHP’li Muharrem İnce dediğinde Turan bunu İnce’ye sorup doğrulatma ihtiyacı duymadı.
Birçok CHP’li vekil de zan altında kaldı. CHP bu iki gazeteciye dava açsa mahkemede her şey ortaya çıkar? Talat Atilla da varsa şayet o CHP’li kaynağı açıklar mahkemede. Kemal Kılıçdaroğlu’na çağrımdır, lütfen olayın takipçisi olun, partinizi zan altında bırakan herkesi dava edin ve gerçeğin ortaya çıkmasına yardımcı olun.

CEM KÜÇÜK'ÜN BİRİNCİ YAZISIBu yanlışlara gerek yok

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.