O CIA ajanı kadın ne oldu?

A -
A +
Kendisine selam vermeyen şoföre tuvalet nöbeti tutturduğu için Güngören Belediye Başkan Yardımcısı Veysel İpekçi istifa etmek zorunda kalmıştı. Kendisini savunan İpekçi işi dış güçlere bağlamıştı. Kapitalizm ve komünizme karşı oluşturdukları alternatif sistemi tam hayata geçirecekken bu “tertibin” meydana geldiğini ileri süren İpekçi tabii kimseyi ikna edemedi. 
Kaldı ki böyle bir sistem hayata geçse bile dış güçlerin en son hedef alacağı kişi Veysel İpekçi’dir. Koskoca devlet dururken bir ilçenin başkan yardımcısını niye hedef alsın dış güçler?
Tabii dış güçler yok değil. Trump zaten Türk ekonomisine nasıl zarar verdiğini itiraf etti. PKK’ya verilen silahlar, FETÖ’nün Batı’dan aldığı destek dış güçlerin varlığına işaret zaten.
Kendi hatasını telafi etmek için Veysel İpekçi gibi dış gücü bahane edeni görünce aklıma 2005’teki bir olay geldi. 25 Ocak 2005’te Kombassan Holding'in sahibi Haşim Bayram o zamanki adıyla "Cemaat"in dergisi Aksiyon’a açıklamalarda bulunmuştu. Haşim Bayram, Amerika’da aldıkları marketler zinciri “Hit or Miss”in genel müdürünün CIA ajanı çıktığını söylemişti. Bayram, bazı ürünlerde firmayı yüzde 90 zarara uğratan eski müdürün yerine aldıkları kadın müdürün, yaptığı yolsuzlukla şirketin iflasına yol açtığını anlatmıştı. 
Şirketi gönüllü iflasa götüren Bayram, kendi lehlerine sonuçlanan davanın tahkikatı esnasında ise büyük vurgunla kayıplara karışan genel müdürün CIA ajanı olduğunu öğrendiğini açıklamıştı. (İnternethaber.com)
Aslında Haşim Bayram ve bazı şirketleri iflasa götüren 28 Şubat düzeniydi. Bayram’ın CIA gerekçesine ihtiyacı yoktu. O da işi hemen dış güçlere yıkmıştı! Tabii kimse buna inanmadı. 
Sahi Haşim Bayram’ın işe aldığı Hit or Miss’in genel müdürü olan CIA ajanı kadın ne oldu acaba? Bayram onu dava etmiş miydi? MİT devreye girmiş miydi? Bilen varsa açıklasın lütfen.
 
Cem Küçük'ün diğer yazısı
CHP’nin oyu ve Kılıçdaroğlu’nun muhafazakârlarla teması
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.