İsrail’in kullandığı sözde Müslümanlar

A -
A +

Geçen yazıda belirtmiştim. İsrail’in Müslümanlar üzerinde kullandığı büyük bir ağ var. Ağ özetle şöyle işliyor:
İsrail patron. Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan İsrail’in emir erleri gibi. Netanyahu’ya yakın bir gazetede Pazit Rabin imzalı bir yazı çıkıyor. Yazıda MİT Başkanımız Hakan Fidan açıkça hedef gösteriliyor.
Türkiye gereken tepkiyi verince İsrail panikliyor. MOSSAD bizim haberimiz yok diyor. Peki İsrail ne yapıyor? Devreye emir erlerini koyuyor. Türkçe bir yayın organı lazım. Bin Selman’ın finanse ettiği Independent Türkçe aracı kılınıyor.
MOSSAD, Hakan Bey hakkındaki yazıyı yazan Pazit Rabin’e, “Sen İndependent Türkçe’ye konuşacaksın” diyor. Network'ü kendilerine göre çok iyi işletiyorlar. Sonra Hakan Fidan’ı tehdit etmedim diye yazara günah çıkarıyorlar.
Hâlbuki hepimiz her şeyin farkındayız. Sistemi iyi biliyoruz. İsrail’in kendisine "İslamcı" diyen bazı tipleri nasıl kullandığını görüyorsunuz. Türkiye’de yayın yapan yabancı medyaların Türkçe bölümlerinde tek bir Erdoğancı, AK Partili çalıştırılmaz. Independent Türkçe’de de bu kural geçerli. Bu siteyi yönetenlerin ve perde arkasındaki isimlerin girift ilişkileri herkesin malumu.
Bu ilişkileri zaman zaman bu köşede incelemeye devam edeceğiz. Şunu okuyucularımın bilmesini isterim: İsrail dikkat çekmemek için dünyanın birçok yerinden kendisine "İslamcı" diyen çok kişiyi ajanı yapmış durumda. Yeri ve zamanı geldiğinde hep bunları kullanıyor!..

CEM KÜÇÜK'ÜN DİĞER YAZISINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ
PARDON YA, FETÖ'YÜ SİZ Mİ BİTİRDİNİZ?

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.