PKK’nın bitişi, HDP’nin tükenişi

A -
A +
 
Dün sabah Millî Savunma Bakanımız Hulûsi Akar’ın önemli açıklamaları vardı. Sayın Akar’la beraber 
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ile Irak'ın kuzeyi Gara bölgesindeki teröristlere ait hedeflere yönelik gerçekleştirilen Pençe Kartal-2 Harekâtı'nın sevk ve idare edildiği sınır hattındaki Harekât Merkezi'ne geldiler. 
Hulûsi Akar’ın verdiği bilgilere göre 13 sivil vatandaşımız maalesef PKK tarafından şehit edildi. Yapılan ilk incelemede masum ve silahsız vatandaşlarımızdan birinin omuzundan, diğer 12 vatandaşımızın başlarından vurulduğu tespit edildi. Allah hepsine rahmet eylesin. PKK’nın nasıl cani ve alçak bir örgüt olduğuna örnek bir olay bu. 
Şu ana kadar da 53 terörist gebertildi. Harekât alanına ilişkin bilgi veren Genelkurmay Başkanımız Yaşar Güler, "Harekât alanımız 75 kilometre genişliğinde ve 25 kilometre derinliğinde, bugüne kadar icra ettiğimiz harekâtların hemen hemen en büyük bölgesidir. Bu geniş bölgede önemli tüm hedeflerin vurulması da planlanmıştır" ifadesini kullandı. Yani şimdiye kadar en büyük bölgede yapılan operasyon bu. Bir sonraki hedef Kandil ve Sincar. PKK’nın köküne kibrit suyu çakılmak üzere. 
Yaşar Paşa’nın verdiği bilgiye göre, mağarada 3 giriş, 9 oda ve 7 tane de demir kapı var. Ayrıca mağaranın içerisinde sürekli zikzaklar var. Bazı noktalar da 1.20 metre yüksekliğinde, insanların sadece sürünerek veya çömelmiş vaziyette yürümek zorunda olduğu bir yapı oluşturulmuş. Belli ki uzun bir süre çalışmadan sonra bu mağara meydana getirilmiş. 3. gün akşamüstü mağaradan kaçmaya çalışan bir terörist Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından yakalanmış. 4. gün yine aynı noktadan sabah aynı şekilde kaçmaya çalışan başka bir terörist de ele geçirilmiş. 
Ordumuz artık PKK’yı iyice tüketti. Gerçek manada sona gelindi. PKK’nın içeride pek teröristi kalmadı. Bazıları kapağı Suriye’ye attı bile. 
PKK artık bitti. HDP ise tükendi. Meclis'te orada burada artık ağzını açacak durumda değil. Açarsa da hukuken gereken yapılmalı. PKK’yı eleştiremeyenlere de yazıklar olsun! Üç beş oy uğruna sesini açamayanları Allah’a havale ediyorum.
 
CEM KÜÇÜK'ÜN DİĞER YAZISI İÇİN TIKLAYIN

İki HDP’li vekil ve hazine yardımı...

 
 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.