Azizsilin'in yan etkisi!

A -
A +
Hafta içinde "Azizsilin"i yiyen Vitor Pereira, Robin van Persie'yi mecburen ilk 11'de sahaya sürerek kötü oyuna davetiye çıkardı
Fenerbahçe, henüz 8 hafta geride kalmasına rağmen "Ben PTT 1. Lig yolcusuyum" diye bas bas bağıran ve tartışmasız ligin en kötü takımı olan Kayserispor karşısında aciz durumlara düşüyorsa; tek suçlu Başkan Aziz Yıldırım'dır!
Hafta içinde "Azizsilin"i yiyen Vitor Pereira, Robin van Persie'yi mecburen ilk 11'de sahaya sürerek kötü oyuna davetiye çıkardı. 
Fenerbahçe, Hollandalı yıldızın klas frikiğiyle İstanbul'a 3 puanla dönmüş olsa bile; sarı-lacivertli takımın çift forvetle maç kazanma ihtimalinin çok çok düşük olduğu dün Kayseri'de bir defa daha kanıtladı.
Aldığı talimatla takımını çift forvetle sahaya süren Vitor Pereira, "En azından geriyi sağlam tutayım" düşüncesiyle savunma dörtlüsünün hemen önüne Mehmet Topal-Josef de Souza gibi iki defansif oyuncu daha yerleştirdi. Bu da oyunun kontrolünün Kayseri'de kalmasına sebep oldu. Hatta ilk yarıda bir ara topla oynama oranı Kayserispor lehine yüzde 67'lere kadar yükseldi. 
Topal ve Souza'nın oyun kurma becerisi olmaması yüzünden sıkıntılı bir ilk yarı oynayan Fenerbahçe, Nani'nin sakatlığı sonrasında Diego oyuna girmesiyle birlikte bir nebze daha derli toplu bir görüntü çizdi. Ancak bu da yeterli gelmedi. Üst üste çalınan faul düdükleri, Fenerbahçeli futbolcuların vakit geçirme taktikleriyle 90 dakikayı kazasız belasız bitirme isteği, izleyenler için maç işkence haline döndü.
Robin van Persie'nin frikiği dışında etkili olamayan, rakip kaleye 2'den başka şut atamayan Fenerbahçe, bakalım zorluk derecesi yüksek Ajax ve Galatasaray maçlarında ne yapacak?
Vitor Pereira yine çift forvetle mi sahaya çıkacak, yoksa "Azizsilin" etkisinden kurtulup, tek forvetli bir oyun anlayışıyla doğruyu mu yapacak? 
Portekizliye tavsiyem bildiğini okuması, yoksa faturayı o ödeyecek.
MAÇIN ADAMI
Robin 
van Persie
KIRILMA ANI
88'deki 
Volkan'ın 
kurtarışı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.