OdaTV+FETÖ; MİT’e karşı SİYON YILDIZI kardeşliği

A -
A +
Şu Karanlık Oda da denilen OdaTV’nin yaptığına bakın.
Yayınlanan haber “Sessiz sedasız defnedilen MİT mensubunun görüntülerine ulaştık” başlığını taşıyan, Hülya Kılınç imzalı “haber” adı altında açık bir deşifraj.
Karanlık sitenin Yazı İşleri Müdürü Barış Terkoğlu ve Hülya Kılınç gözaltına alındı.
Saniye geçmedi, CHP’li ya da muhalif kimliği altında ne kadar avukat, siyaset bezirgânı, gazeteci, konsolos, akademisyen tipli etki ajanı varsa harekete geçti ve “basın özgürlüğü”nden dem vurmaya başladı.
Karanlık Oda’nın “haber” diye servis ettiği açık istihbarat alenen MİT Yasası’nın 27. Maddesinin ilgili hükümlerine göre suç teşkil ediyor.
Ama dahası var.
Site cenaze töreninden fotoğraflar yayınlayarak törene katılan tüm MİT mensuplarını da deşifre etmekte.
Vahim.
 
FETÖ-ODATV ARASINDA NÖBET DEĞİŞİMİ
Aslında bu bir nöbet değişimi.
Evvelden bu deşifrajı FETÖ yapardı.
MİT’in başına Hakan Fidan gelir gelmez Mossad Başkanı’nın kendisini “İrancı” olmakla suçlayıp iftira atmasıyla başladı her şey.
FETÖ’cüler, “sevilen ülke” diye tanımladığı İsrail’den gelen bu ilk işaret üzerine harekete geçti.
Hakan Fidan aleyhine kampanyaya başladılar. MİT’i ele geçirememişlerdi istedikleri gibi. İçerideki adamları çaresiz kalıyordu.
Hatırlayalım. O iğrenç KCK operasyonlarıyla yüzlerce MİT mensubunu deşifre edip, bu isimlerin PKK tarafından infaz edilmesini sağladılar.
Dönemin Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ’un gafletiyle devletimizin beyni olan KOZMİK ODA’ya giren FETÖ’cüler, bu kez yurt dışındaki MİT mensuplarını deşifre ettiler. Hiçbiri iş yapamaz duruma geldi, yüzlercesi katledildi.
MİT Tırları operasyonunu gerçekleştiren FETÖ’cü subaylar ve medya elemanları, MİT’i “Terör örgütlerine silah gönderiyor” algısını oluşturarak yıpratma kampanyası yürüttü ve yine açıkça devletin sırlarını ifşa etme suçu işlediler. Bu suça sadece onlar değil, FETÖ’den aldıkları fotoğrafları ve “bilgi”leri kullanan Cumhuriyet, Sözcü gibi gazeteler de iştirak etti..
 
FETÖ VE ODATV ARASINDA SİYON YILDIZI KARDEŞLİĞİ
Dediğim gibi, önceden FETÖ yapardı, şimdi OdaTV.
Her ikisinin de MİT’ten şikâyeti var.
Ve her ikisi de aynı merkeze bağlı. Yani nöbetleşe çalışıyorlar.
FETÖ şu an yedek kulübesinde. Sahaya sürülen OdaTV ve benzerleri.
Bunlar birbirlerine düşman görünürler ama son kertede buluştukları yer SİYON YILDIZI’nın üzeridir.
Siyon Kardeşleri bir madalyonun iki yüzü gibidir.
Biri ABD’ye satılmış Sünnici örgütlenme, diğeri de sahibi gibi Alevici örgütlenme.
Ne yapılmalı?
Batı istihbarat tarihindeki en büyük sızıntıyı gerçekleştiren ve şimdi Rusya’da yaşayan Edward Snowden’dan alınan bilgileri yayınlamaya kalkışan Guardian’ın başına gelenleri bir kere daha hatırlatalım.
İki İngiliz istihbaratı GCHQ elemanı, Guardian'a geldi, bodrum katına indiler ve üç Guardian çalışanının ellerinde döner matkapla Snowden dosyalarının bulunduğu hard diskleri parça pinçik etmelerini izlediler. Sızıntı basılamadı.
İngiliz hükûmetinin mesajı sembolikti:
"Benim ülkemde, benim istihbaratımı açığa çıkaramaz, bunu basın özgürlüğü kılıfına sokamazsın." 
Yeter mi?
 
FUAT UĞUR'UN DİĞER YAZISI İÇİN TIKLAYIN

Bu siyaset simsarları ülkemizi anahtar teslim satar

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.