Rodallega fırtınası!

A -
A +

Şenol Güneş çıldırmasın da ne yapsın? İki kez öne geçen bir takım maçın sonunu getiremez mi, getiremedi. Hata mı, öyle çok ki...

Alexis!  Saatli bomba gibi... "Kartal'ı Akhisar önünde uçuran rüzgârın gücü değil İsmail'in Akhisarlı Tolga Ünlü'yü hataya sürükleyen ısrarı, Gomez'in dar alandaki becerisi, Sosa'nın yardımı, ve tutukluk yapan silah Olcay'ın patlayıcılığı", demeye hazırlanıyordum ki, o da ne? 
Beşiktaş, Kolombiyalı golcünün hedef tahtası olmaktan yine kendini kurtaramadı. Bir penaltı kaçıran Rodallega, üç gol birden attı ve kanaatimce ligin seyrini değiştirdi.
Oysa perdeyi açan Mario Gomez'di ama geceye damgasını vuran adam oldu Rodallega. Hem de kaleci Tolga, Rodallega'nın penaltı vuruşunu çelmesine rağmen Kolombiyalı golcü durmadı, durdurulamadı. 
Şenol Güneş çıldırmasın da ne yapsın? 
Şampiyonluğa oynayan bir takım, "3 puan"ın bu kadar kıymetli olduğu bir haftada iki kez öne geçtiği maçın sonunu getiremez mi, yazık getiremedi, Beşiktaş. 
Savunmadaki bireysel hatalar, amaçsız alan paylaşımları ve Rodallega'yı boş bırakan taktik anlayış. Gel de Ersan’ı arama.
Kimse kusura bakmasın, Oğuzhan'ı dün ara ki, bulasın... Transfer dedikoduları belli ki kafasını karıştırmış.  Yazık, onun etkili olmadığı bir orta saha Beşiktaş'ı coşturamıyor. Quaresma ise maçı değiştirecek kilit oyuncu olmaktan çok uzak, Gökhan Töre de beklenen katkıyı sağlayamadı. 
..Ve, Beşiktaş, şampiyonluk yarışında beraberliği Cenk Tosun’un golüyle kurtardı ama büyük avantaj kaybetti. 
Maçın hakemi Cüneyt Çakır'ın penaltı kararı doğruydu.... Alexis elle oynadı.

MAÇIN ADAMI

Rodallega!

KIRILMA ANI

Alexis'in sebeb olduğu penaltı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.