İşte dünya yıldızı!

A -
A +

Nani'deki bu büyüleyici oyunun sebebi Inter olabilir mi bilmem ama Fenerbahçeli yıldızın dünkü futboluyla değerini katladığı bir gerçek.

Ne umduk ne bulduk?    İzlanda önünde Portekiz formasıyla bir Quaresma şovu beklerken ışıl ışıl bir Luis Nani gerçeğiyle karşılaştık. 
Nerede Fenerbahçe'deki Nani ve nerede Portekiz Milli Takımı'ndaki Nani? 
İnanın; ikisi arasındaki fark dağ gibi mi diyeyim bilmem ama ben dün gece Fenerbahçeli yıldıza bayıldım, Ronaldo ile uyumu müthişti. İzlanda savunmasını hallaç pamuğu gibi attı. İnanılmaz istekli, hırslı, keyifli büyüleyen bir futbol sergiledi, "İşte gerçek Nani" dedirten bir gol attı, bir kafa topunu da İzlanda kalecisi son anda sol ayak müdahalesiyle çelebildi.
Nani'deki bu büyüleyici oyunun sebebi Inter olabilir mi bilmem ama Fenerbahçeli yıldızın dünkü futboluyla değerini katladığı bir gerçek.
Geçelim; elemelerde bizim grupta aslan kesilen İzlanda'ya. Dün gece ilk yarıda Portekiz karşısında süt dökmüş kedi gibiydi. Ronaldolu, Nanili, Pepeli, Vieirinhalı Portekiz takımı, İzlanda'ya top göstermedi. Zira; finallerin gediklisi Portekiz ile ilk kez boy gösteren İzlanda arasında "tecrübe" açısından orantısız bir güç farkı vardı. Müthiş bir baskı, inanılmaz bir tempo ile Portekiz, İzlanda'yla kedinin fareyle oynadığı gibi oynadı ama ikinci yarı roller değişti. Jo Mario ve Vierinha'nın top kayıpları İzlanda'ya beraberlik yolunu açtı. 
Hakemimiz Cüneyt Çakır ve ekibi mi, iyi maç yönettiler, kutlarım.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.