Ne yaptın Pereira?

A -
A +

İnanın! Bu Monaco; kesinlikle ve kesinlikle elenmeyecek takım değildi ama başlangıç doğru olmayınca sonu hüsran oldu. Yazık!
Yanlışlar! Fenerbahçe adına ilk yarı Monaco karşısında hüsranı hazırlayan o kadar çok yanlış vardı ki; anlatamam. Ne yaptın Pereira?
Usta bir aşçı pişmiş aşa hiç su katar mı, ahh! 
...Ve; "Ne yaptın Fenerbahçe?" 
Maalesef, bir şok gol, bir uydurma penaltı ile kendi kendini kilitledi Fenerbahçe.
Yoksa 19 dakikada tur riske mi atılır?
Psikoloji önemli! 
Tamam erken gol; bütün hesapları alt üst etti. İlk maçtaki 2-1'lik avantaj o golle bir anda kâbusa dönüştü. Kabul, böyle durumlarda maçı çevirmek her takımın harcı değildir. Ama?..
Beyler bu takımın adı Fenerbahçe!
Şampiyonlar Ligi'ni hedefleyen bir takım, bu kadar boş, rehavet içinde, böylesine amaçsız, temposuz ve geriye yaslanarak mı oynar?
Söyleyin! Böyle maç ve tur mu kazanılır?
İnanın, ilk yarım saatte tırnağımı yiye yiye bitirdim. 
Ah Vitor Pereira ah! 
Bu nasıl bir inat ve akıl tutulmasıdır? 
Hadi mevcutları kullanamıyorsun, anladık ama Monaco'nun buldozer gibi Fenerbahçe'yi ezip geçen orta sahasını durduracak hamleyi de mi yapamazsın? Ozan Tufan'ı, Salih'i, Souza'yı ve Emenike'yi bu kadar etkisiz oyuna neden mahkum edersin? 
Hem de zorunlu Kjer - Mehmet Topal değişikliğinin etkisi açık ortadayken neden Monaco'yu önde karşılayıp hataya zorlayacak taktiği denemezsin, diye söylenirken Monaco'yu ayakta tutan adam Falcao sakatlanmaz mı? 
O değişiklik; Fenerbahçe'yi kendine getirdi ama Emenike'nin golüne rağmen turu altın tepsi içinde Monaco'ya sundu Fenerbahçe. Ah! 
Sorular ve sorunlar o kadar çok ki... Hangi birini anlatayım.
O, üçüncü golden sonra benim asıl merak ettiğim Volkan Demirel gibi bir tecrübenin nerede olduğudur. Bu büyük kaleci, hazırsa neden oynatılmaz? Biri bana bunu anlatsın. Yoksa, bir kör inat uğruna o da Van Persie gibi taca mı atılmak isteniyor? 
Hakem mi? 
İlk golden önce Ozan'a yapılan müdahale açık bir fauldü, vermedi. İkinci gol öncesi, Hasan Ali'nin müdahalesi nizamiydi, penaltıya hükmetti. 
Bu iki karar da neticeye tesir eden hakem hatasıdır. Bunu bizim hakemler yapsa bu ülkede tefe koyarız. Nokta!

Maçın adamı: Radamel Falcao, Kırılma anı: Pereira'nın tercihleri

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.