Kartal’ın çöküş sırrı!

A -
A +

'Buz kesti Kartal, Tosic çok fena, sırrı ise kendinde saklı. Güneş’in kariyeri de karardı. Yazık!'

Bunun adı ‘Hüsran! ‘Yarım devrede dört gol mü yer bu seviyedeki bir takım, maalesef.              Hicran, büyük yürek dağlıyor.
Off!.. O nasıl bir avlanış öyle? Ah Tosic!
Şampiyonlar Ligi üstüne kurulan tüm hayaller yalan oldu, sayende. Hem de kuyruklu yalan.
Koca Beşiktaş buz kesti Kiev’de. 
Şüphesiz hedefteki adam, Tosic. İlk ve üçüncü gol onun eseri. Bir takım, tek bir adamın yanlışlarına feda mı edilir? O nasıl bir oyun öyle Tosic? Dondum, kaldım. “Satış” desem, ağır olur, “bahtsızlık” desem basit kalır. 
Kanaatimce Kartal’ı asıl yıkan tek kişilik oyun da değil. Kiev’deki hezimetin sebebi; hazırlıksız yakalanma, ciddiyetsizlik, disiplinsizlik ve odaklanma sorunu. 
Belli ki, derslerini çalışmamış hiçbiri. 
Üstelik yeni de değil bu hal? Haftalardır yazıyorum, Beşiktaş’taki düşüşü. Hele Beck’in tel tel dökülüşünü. Dün gördüğü kırmızı kart ve penaltıyı sanki istedi. Bu takım açık, “sürantrene” olmuş, savunması elek gibi. Orta sahası çökmüş, forveti yok. Sanki daha önce bu sahada bu takıma iki gol atan bu Aboubakar değil.  
Özetle Şenol Hoca’ya acıyorum, güneş gibi parlayan bir kariyer, bir anda sönüverdi. Yazık! Bu sonu o mu hazırladı, sizce kim? Maalesef cevaplarınızı duyar gibiyim, “yorgun kafadan parlak sonuç çıkmaz” diye. 
Umarım, hezimet UEFA için ders olur.


MAÇIN ADAMI: Yok
Zaten sahada Beşiktaş diye bir takım yok…

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.