Şampiyonun ayak sesleri

A -
A +

Direndiler... Gol de buldular ama...    Sabır, azim, gayret ve o inanılmaz istek Beşiktaş’ı ligin en dirençli takımı Kasımpaşa karşısında zafere taşıdı. 
Bu sadece bir zafer değil aynı zamanda şampiyonluk yarışında kazanılan büyük bir avantaj ki, bence bu da mutlu sonun ayak sesleri.
Doğrusunu isterseniz, bir kimyager titizliğinde çalışan ve yaşanan onca zorluklara rağmen yılmadan takımına atomize kuvvet kazandıran Şenol Güneş’in harika ekibi, şampiyonluğu hak ediyor. Tebrikler. 
Bu saatten sonra Kartal’ın yolunu kimse kesemez. Niye?
O yoğun baskı ve strese rağmen maç müthiş bir tempoda başladı. Daha 2. dakikada Beşiktaş, Aboubakar ile golü bulurken o büyüleyici pas trafiği ile takım oyunu adına harika bir görüntü verdi. 
Ancak o imrenilecek güzellik Beşiktaş’ın kronikleşen savunma zaafı sebebiyle maça denge getirdi. Al sana sıkıntı! 
Kimse o golden dolayı kaleci Fabri’yi suçlamasın. Nerede kademe ve neden kapatmazlar Eduok’un şut yolunu. 
İşte tam bu sırada lider oyuncu faktörü devreye girdi.
Tolgay ve Gökhan Gönül’ün uyumlu, dayanışma içindeki tempolu futbolu Quaresma’yı yıldızlaştırdı. Portekizli yıldız da Kasımpaşa karşısında Aboubakar’ı pasa boğdu. Bu futbolcu biraz dikkatli olabilse sezonun en gollü maçını yaşayabilirdi. Ancak o baskı Beşiktaş’a penaltı kazandırdı ve Q7’yi taçlandırdı. Ardından Talisca ve Babel ile Beşiktaş gol olup, yağdı ve moraline moral kattı.
Şimdi Trabzon-Başakşehir maçı rekabet adına daha bir anlam kazandı.

MAÇIN ADAMI

Querasma

Maçın en çalışkan ismiydi, hem asist, hem de gol atarak Beşiktaş’ı düze çıkardı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.