Adriano’nun ışığı yetmedi

A -
A +

Müthiş!             O nasıl bir füze öyle Adriano, önceden çalıştın mı bu harika şutu söyle.. Ağzım açık seyrettim “İşte kalite bu” dedirten o muhteşem vuruşu. Ancak o gol, Bursa deplasmanında Beşiktaş’a yetmedi. Düğün evi coşkusu Bursaspor’un müthiş baskısı ile mateme döndü. Neyse ki Negredo tek puanı kurtardı. Diyeceğim büyük fırsat kaçırdı Beşiktaş.
H H H
Tamam, Babel ve Atiba yok ama mazeret mi  bu? Bursaspor’un da üç önemli ismi yoktu dün. Agu, Sow ve Batalla. Peki ne yaptı Bursaspor? 1-0 geriye düştüğü maçı aslanlar gibi oynayıp, koparmaya çalıştı.
Doğrusunu isterseniz Beşiktaş’ın ne maç kazanacak bir taktiği, ne de oyun iştahı vardı. Gökhan’ın kanadı yol geçen hanı oldu. Ne Lens, ne Medel, ne de yeni transfer Love, açık kapatamadı. Mustafa Pektemek hamlesi, çift forvet arayışı da çok geçti. Oysa Şenol Güneş’in elinde Türkiye’nin en iyi oyuncuları mevcut. Talisca’yı sola almak Oğuzhan’ı öne sürmekle maç kazanılıyor mu?
H H H
Her gelişimde farklı güzelliğine şahit olduğum Bursa gibi müstesna bir şehirde maç izlemek bir başka güzel.
...Ki, o ateşli taraftarı ile Paul Le Guen’in harika takımının sunduğu mükemmel futbol atmosferi merhum İbrahim Yazıcı’nın şampiyonluk dönemini hatırlattı dün bana. Hele Titi, Delarge, Aziz Behich ve Yusuf Erdoğan çalışkanlığı, asistleriyle yıldızlaştı dün gece...
H H H
Lig muhteşem yarışa sahne oluyor, keyfini çıkaralım. Bu saatten sonra Beşiktaş adına olmazsa olmazı; yola kayıpsız devam etmek. Nokta!

MAÇIN ADAMI: Yusuf Erdoğan

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.