Kartal’dan beyaz bayrak

A -
A +

Caart, kırmızı kart! Dakika 16. Kaldı mı, Beşiktaş’ımız, Alman devi karşısında 10 kişi… Ah be Vida! Böyle bireysel hata yapılır mı hiç? O nasıl kontrolsüz bodoslama bir giriş öyle? Lewandowski’yi durdurmak mı amaç yoksa Beşiktaş’ın yoluna taş koymak mı? O pozisyonda rakibin ayağına atlamaya ne gerek var?
Affedilmez hata, 11’e 10 oynamak kolay mı?
Şenol Güneş’in yerinde ol da çıldırma böyle bir durumda... Ah ki ah!
H H H
Oysa Beşiktaş’ımız nasıl da iyi başlamıştı maça.
O kırmızı karta kadar ümit doluyduk. Adriano, Pepe, Vida ve Caner ile savunmayı önde kurmuş, kusursuzduk.
Orta alanda Atiba, Medel, Quaresma, Talisca ve Babel ile Almanları sıkıştırıp, Love ile sürpriz de olsa atak yapıyorduk. Beşiktaş bu bölümde pozisyon dahi vermezken
Bayern Münih’in oyun düzenini bozmuş, Alman devini kanatlardan oynamaya mecbur bırakmıştık.
İşte o an öyle gururlanmıştık ki, Avrupa’nın en prestijli mücadelesinde grubu yenilgisiz geçen; Porto, Leipzig ve Monaco’yu sıraya dizen Beşiktaş bu diye Almanlara nazire yapıyorduk. Ama Vida marifeti bunu bize çok gördü... Yazık...
Beşiktaş’ın direnen isimleri de vardı.
Bravo Pepe! Yürekten oynadı yine,  savunmada, orta sahada, tecrübesiyle her yerde o vardı...
Şenol Güneş, Negredo ile başlamış olsa takım 10 kişi kaldığında hiç değilse önde top tutardı.
H H H
Sonrasını anlatmaya ne gerek var? Alman devi gol olup yağdı ve Bayern Münih’e boyun eğdik. Oysa böyle maçlar vitrindir, prestijdir, turlarsan destandır… Galiba kaçtı, tren... Yazık!

MAÇIN ADAMI:  Lewandowki

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.