Yıldırım çarpması!

A -
A +

Havasını buldu Fener, ilerliyor... Bir adım ötesi şampiyonluk mu, hayır. Daha çok su götürür bu lig... Ancak Antalya galibiyeti kongre için Aziz Yıldırım’ın şansını artırdı, bu kesin... Gelecek adına tek çare Koç mu yoksa? Yakında göreceğiz!
Fenerbahçe, 60 puana ulaştı, iz sürüyor, şimdi zirvede hesaplar daha da karışık. Malum, telafisi olmayan haftalardayız, her maç altın değerinde... Fenerbahçe seyircisi daha dikkatli olmalı, Güneş ile uğraşmayı bırakmalı.
Antalya galibiyeti ilaç gibi geldi Fenerbahçe’ye, Galatasaray, Başakşehir ve Beşiktaş’ın kazandığı haftada...
Diken üstündeki Aykut Kocaman’ı iyi tanırım “garantici”dir, bir maraton koşucusu gibi sabreder, bekler ve asıl hamleyi finale saklar. Dün de öyle oldu... Sivasspor önünde kazanan takımı bozmamakla doğrusunu yaptı. Aatif’ın şutları manda kuvvetinde. Dün de Kadıköy’deki şovun fitilini o ateşledi... Kocaman Aatıf’taki bu ısrarı sezon başı göstermiş olsa bugün Fenerbahçe açık ara liderdi. Geç de olsa onu fark etmesi, Fenerbahçe adına kazanç.
Soldado da öyle, dar alanda çok etkili bir oyuncu. Giuliano gerçek 10 numara... Dirar’la olan uyumu da harika...
Gollerin biri kuvvet, diğer ikisi estetik güzeliydi... Bu istek, yardımlaşma ve tempo ikinci yarı bir ara kesildi... Fener’in yumuşak karnı, burası... Sebebi ise bireysel hatalar. Bu kadar mücadeleci bir takım bu basitlikte savunma zaafı göstermemeli.
Kalede Volkan olmasa, o muhteşem kurtarışları yapmasa Antalyaspor, Fenerbahçe’den pekâlâ puan koparabilirdi.
Zira Antalyaspor çok diri ve pozitif futbol oynayan bir ekip olmuş. Hamza Hamzaoğlu’nu tebrik ederim. Özellikle Doukara, Yekta ve Nazım, Volkan’ın başarılı kurtarışları olmasa Antalyaspor tek golde kalmaz, Fenerbahçe için daha büyük tehdit oluşturabilirlerdi.
Büyük yarışta Fenerbahçe için bu da kulağa küpe olsun.

MAÇIN ADAMI: Aatıf

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.