Neden olmasın Fatih Hoca’m!

A -
A +

Bravo G.Saray!
Bravo Rodrigues, Eren ve arkadaşları. “Hayalim dünya kadar büyük!”
Ne Malcom X, ne de Martin Luther King yukarıdaki iddialı ifadenin sahibi. O muazzam iddia, Şampiyonlar Ligi’ndeki temsilcimiz G.Saray’ın başarılı hocası Fatih Terim’e ait.
Ne büyük bir vizyon bu!
Hoca uçuyor mu, dersiniz? Hayır, UEFA ve Süper Kupa’dan sonra G.Saray’ın müzesine bir de Şampiyonlar Ligi Kupası’nı katmak istiyor. Hepsi bu. Bu sezon olmasa da yakın gelecekte mümkün bu. Ayrıca dünyada kolay olan ne var ki? Sonuçta Real Madrid’in Barcelona’nın B. Münih’in, M. United’in grubunda değil ki, G.Saray.
İster ve inanırsan neden olmasın? Efendim, şartlar eşit değilmiş. Geç bunları... Rakamların ne önemi var? Bir düşünün G.Saray, UEFA ve Süper Kupa’yı kazanırken şartlar eşit miydi?
Destanlaşmak aslında zor şartlarda altında imkânsızı mümkün hâle getirmek değil mi?
İşte G.Saray dün takım hâlinde bunu yapmaya çalıştı müthiş, akılcı sistem oyunuyla. Doğrusu Lokomotif Moskova zaferiyle de bu büyük hedef için ilk adımı attı.
Rodrigues’in golü gerçekten müthişti. Kaçırdığı pozisyon ise bir o kadar heyecan vericiydi. Hele Nagatomo ile birlikte sol kulvardaki kusursuz oyunu büyüledi beni.
Emre mi, Belhanda mı, hangisi 10 numara çözemedim ama ikisi de 4-3-3 sisteminin önemli figürleriydi. Fatih Hoca ikinci yarıda Onyekuru hamlesiyle olması gerekeni yaptı.
Rusya şampiyonuna futbol dersi veren G.Saray, neden gruptan birinci çıkmasın?
Hatta kupaya oynamasın? O büyük hedef sadece bir rüyadan mı ibaret olacak?
Hayır, bu haksızlık olur. Sen, böyle bir rüyayı görmez ve gerçekleştirmezsen, ben görmezsen, o görmezse kupayı bu ülkeye kim getirecek?
Şahsen, futbolumuza ilkleri yaşatan Fatih Hoca’ma ve ekibine inanıyorum… Yolun açık olsun büyük G.Saray. Bil ki, bu yolda yalnız değilsin!

MAÇIN ADAMI: Rodriques

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.