Adaletin VAR mı, VAR!

A -
A +

Akhisar destanlaştı… Zaferi hak etti… Oysa ilk golü VAR’a takıldı. Gerekçe; ofsayttı.
VAR mı yok mu?
Oynat bakalım asistan, gerçekler Kabak gibi çıksın ortaya!
Doğrusu, ben bu VAR’a hiç alışamadım. İnanın, futbolun keyfine limon sıkıyor, oyunu soğutuyor, hakemi buharlaştırıyor. Adalet mi, bu?
İyisi mi, bırakın eski düzen devam etsin. Futbolu daha fazla teknolojiye boğdurmayın. Zaten her filmin bir kötü adamı yok mu? Filmi de anlamlı kılan o kötü adam değil mi?
Siz söyleyin… Futbol, tartışmalı hâliyle mi daha çok seviyorduk yoksa şu robotik görüntüsüyle mi?
Avrupa fatihi G.Saray, hem fizik hem de zihnen yorgun. Peki Akhisar değil mi? Kurt teknik adam Fatih Terim, oyuncu planlaması, saha dizilişi ve maç içindeki tercihleri ile yine şaşırttı beni. Sinan kanat oynuyor, Eren kulübede Onyekuru forvet. Tutmadı mı, al Sinan’ı kenara, sür Eren’i sahaya. Bu mu teknik adamlık?
Anlamadığım bir şey daha… Elinde geçen sezon 10 gol atmış Emre varken, penaltıyı niye Rodrigues’e attırır ki? Yoksa Akhisar’a attığı eski gollerin hatırına mı?
Diyeceğim şu G.Saray’ın adı konulmamış dertleri var… En büyük derdi de, deplasman korkusu ve hâlâ üzerinden atabilmiş değil ki, bu bir krize yol açacak korkarım. Fatih Hoca, bu derde bir çare bulamazsa, G.Saray için bu sezon şampiyonluk imkânsız.
Gelelim Akigo’ya… Teknik direktörsüz gibi görünen Akhisarspor’un futbolu Cem Kavçak ile şiir gibi akıcı ve akılcı. Bence en büyük kazançları bu… Genç teknik adamın elinde Akigolar cesaret hapı içmiş gibi sağlam bir karakter ortaya koyuyor, rakip kim olursa olsun korkusuzca kafa tutuyor. G.Saray’ın üstüne de öyle kararlı geldiler.

MAÇIN ADAMI: Cem Kavçak

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.