Cocu’nun güçlü iradesi!

A -
A +

Avrupa yolunda Bakkali ne ağır fatura kesmişti öyle? ‘Duygularımla oynama F.Bahçe! Daha 49’uncu dakikada 2-0 geriye düşülen maç nasıl çevrilir’ diye kara kara düşünürken Frey çıktı sahneye, attı, asist yaptı ve o ateşleme ile tabela 2-2’ye gelmez mi?
Oh be, dünya varmış!
Bir gol ve bir asistle maça damgasını vuran sol ayaklı adam Frey mi desem gecenin kahramanı, yoksa Ronaldo gibi rakibini sağa sola yatırarak Anderlecht’i bombalayan Hasan Ali mi?
Hayır hayır; ‘maç gitti’ denilen anda bile sisteminden ve on birinden vazgeçmeyen Hasan Ali’nin golcü yönünü öne çıkaran Cocu’nun iradesi mi yoksa alkışa değer olan?
Galiba hepsi birden... F.Bahçe, ilk defa bu kadar iyi mücadele etti ve Avrupa hikâyesini burada bitirmeyeceğini gösterdi. Ancak, birçok fırsat da harcandı, yazık!
Hakkını teslim edelim Frey’ın zekâsı müthiş. O altın vuruş ile F.Bahçe’nin üstündeki karabulutları dağıttı. İşte takipçilik, fırsatçılık ve ateşleyici güç bu! Hep böyle ol, Frey!
Ancak biri bana anlatsın; Slimani, Benzia, Frey ve Elif ile onca pozisyon nasıl kaçar? Slimani ile Frey’in duvar paslarındaki uyum ve hızlı hücum denemeleri ne kadar heyecan verici ise son vuruşlardaki yetersizlik o kadar acı vericiydi. Özellikle Slimani’nin o cılız vuruşları; ister istemez aklına “Bu takım hiç mi şut çalışması yapmaz?” sorusunu getirdi.
Bu kadar arzulu, hırslı oynayan F.Bahçe gibi bir takım nasıl olur da mahalle takımının bile yemeyeceği basitlikle golü nasıl yer?
Anlamak mümkün değil! Nerede takım ve de alan savunması?

MAÇIN ADAMI: Frey

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.