Sergen Bey diyeceksiniz!

A -
A +

Ligin en çok ve en az gol atanı karşı karşıya gelirse favori kim olur? "G.Saray banko kazanır", dersiniz değil mi? Ne gezer!

Yine deplasman yine fobi… Bu takım, Fatih Terim'i hasta eder. Bu nasıl G.Saray arkadaş? Kim der ki, bu takım devre arasını en iyi şekilde geçirdi ve en doğru takviyeleri gördü, diye? Yazık, istikrar yok; varlık içinde yokluk yaşıyor bu takım.
Planlama yanlışları, G.Saray'ı ne hallere düşürdü? Ligin en golcü forvetini al ama cezası sebebiyle Diagne'yi oynatama. Elinde -Eren diye- dinamit gibi forvet olsun ama kızağa çek. Sahi, bir ego uğruna bindiği dalı niçin keser, insan? Kültür uyuşmazlığıymış, hangi entelektüel boyuttan bahsediyorsunuz, beyler!
Merak ediyorum, G.Saray yol geçen hanı mı? Luyindama ve Mitroglou önceki gün geldi, dün maça çıktı, bu nasıl iş? Emanet kostüm giyen mahcup damat gibi gezindiler sahada. Gerçi, ikisinin de elinde sihirli değnek yok ki, ilk maçta zafere taşısınlar G.Saray'ı, sabır.
Kongolu stoper mi, saatli bomba gibi... Diyeceksiniz ki, 'Fiziği mükemmel'. Tamam da manken mi arıyordu, G.Saray? Sorarım size ne kadar dengeli, bu futbolcu? İşte orası muamma! Rakibi karşılamada ve alan paylaşımında acemice pozisyon alıyor, riskli oynuyor. Dikkat, Serdar Aziz'i çok aratır, Luyindama.
Yunanlı golcü Kostas Mitroglou mu, Diagne'nin cezası bittiğinde forvette oynayamaz, bunu bugünden söyleyelim. Dün topla buluşmakta çok zorlandı. Zira forvet dediğin hareketli olmalı. Top kendine gelmiyorsa o topa gitmeli.
Kaçan puanı kime fatura etmeli? Djalma’nın o sürpriz ve kötü vuruşunda golü seyreden Muslera en kötü günündeydi, dün, Belhanda’nın anlamlı asisti ve Feghouli’nin bitirici vuruşu olmasa G.Saray büyük yarışta yaya kalırdı.
Bu arada Sergen Yalçın’ı tebrik ediyorum, Alanyaspor'un ihtiyacı olan puanı alabilmek için doğru bir futbol oynattı… Helal olsun!

MAÇIN ADAMI: Sergen Yalçın

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.