Gitsin mi kalsın mı?

A -
A +

Şenol Hoca, Beşiktaş'ı  Devler Ligi'ne gidecek şekilde bıraksın ve kulüp hem ekonomik, hem de prestij açıdan güç kazansın istiyor

Kazanmak güzel... Şu sıkıntılı süreçte Göztepe zaferi ile bunu seriye dönüştürmek Beşiktaş adına daha da güzel... Göztepe mi, ligi iyice ateşe attı, dün.
Ancak Kartal, Güneş gibi yükselirken eğri oturup doğru konuşalım... Beşiktaşlılar duygu zehirlenmesi yaşıyor, mantıklı bakamıyorlar yaşananlara.
İstiyorlar ki, "Şenol Güneş bir an önce bıraksın ve gitsin!" Sanki Hoca bırakınca her şey daha iyi olacakmış gibi...
Maalesef, Beşiktaş'ın ligi nerede bitireceğinin önemi yok onlar için.
Oysa "Bizde imza kalplere atılır" diyen Başkan Fikret Orman ve Şenol Güneş, yapılan sözleşmenin arkasında durarak Beşiktaş'ın ilkelerine sahip çıkıyor bir anlamda. Marjinal düşünen Beşiktaşlılar bunu bugün için anlamayabilirler ama eminim ki gelecekte takdir edeceklerdir.
Çünkü Şenol Hoca istiyor ki, Beşiktaş'ı hiç değilse Şampiyonlar Ligi'ne gidecek şekilde bıraksın ve böylece kulüp hem ekonomik hem de prestij açıdan güç kazansın... Tabii kendi kariyeri da söz konusu.
Geçelim...
Beşiktaş zor maçı, Quaresma-Burak imzalı bir organize golle aldı götürdü.
Gol demişken Burak Yılmaz'ın hakkını teslim edelim. Şenol Güneş ile yeniden doğdu sanki. İnanılmaz istekli ve tempolu oynuyor. Burak'ın bu gayreti hem Beşiktaş taraftarı ile arasındaki buzları eritmesini sağladı hem de yeniden millî takıma yükselişini.
Kagawa-Ljajic hatta Quaresma bir arada oynar mı, diyenler dün sanırım cevabını almışlardır.
Bir diğer konuda Adriano maçın başında sakatlandığında oyuna neden Lens'i değil de Necip'i aldı, diye soranlara... Kulübede siz olsanız maç 0-0 iken bu durumda ne yapardınız? Hele Caner sakat ve kulübede yoksa? Şenol Hoca da tercihini Necip'ten -stoper- yana kullanarak inandığını yaptı.

MAÇIN ADAMI: Şenol Güneş

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.