Terim farkı

A -
A +

Eğer G.Saray her türlü sıkıntıya rağmen iki kulvarda birden kupa peşindeyse mimarı tartışmasız Fatih Terim’dir...

Hiç kimse durduk yere büyük olmuyor. İşte Fatih Terim, EY Malatya önünde teknik adamlık farkını taktik uygulamalarıyla bir kere daha ortaya koydu ve Erol Bulut’u kupada saf dışı bıraktı.
İşte tecrübenin gençliğe verdiği ders bu.
Oysa EY Malatyaspor karşılaşmaya ne kadar da istekli başlamıştı. Eğer Muslera, Guliherme’nin ilk atağını savuşturmasa G.Saray, Lines ile yakaladığı erken golü bulup, zor maçı helva kıvamına getiremezdi. EY Malatya’nın tempo artırıp, G.Saray daha çok şut denemeliydi, fakat bu fırsatı bulamadı. En önemli silahı Kamara ise etkisizdi.
G.Saray, rakibinin bu baskısına karşı basit, sade ve risksiz oyunu ama coşkulu golleriyle kupada finale yükselmeyi bildi.
Hakkını teslim edelim yüksek özgüveni ile Onyekuru ve Linnes dün gecenin yıldızlarıydı. Özellikle Onyekuru’nun hem Linnes’in attığı golde hem de pozisyon yokken Feghouli’nin gol getiren füzesinde etkisi büyüktü.
Ancak geçen Malatya maçında, “Luyindama tam bir saatli bomba” diye yazmıştım. Dün de penaltıya sebebiyet vererek Muslera’nın sinirlerini bozup, kart görmesine sebep oldu. Hakem Alper Ulusoy vasat bir yönetim gösterdi.

MAÇIN ADAMI: Onyekuru

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.