Suçlu Ünal Hoca mı?

A -
A +

Ne acı! Az daha pişmiş aşa su katacaktı Trabzonspor, 3-1’den tur mu verilir! Verilmez! Vermedi de…     
AEK 2-0 öne geçti ya Karadeniz’den bir homurtu koptu ki, sorma.
“Bu nasıl kadro?”
Tur gitti diye Ünal Karaman’a verip veriştirenlerin sayısı Çin ordusu gibi, say say bitmez.
İnsaf, beyler!  
Trabzonspor maliyeti üç büyüklerin 5’te 1’i bir takımla Avrupa’da yoluna devam ediyorsa bunun mimarı kim: tartışmasız o yerden yere vurduğunuz Ünal Hoca.
Neymiş, ilk on birde “Sturridge mi Ekuban mı, olmalıymış?”
“Tartışmasız Ekuban!” Niye, Avrupa’daki 7 golün 4’ünü atan o da o yüzden... İkisi bir arada oynayamaz mı? Oynar, oynadılar da. Fakat oyuncu planlaması önemli.  
Hayır! O kafa illa kusur bulacak ya, “Hüseyin, Hosseini ve Sörloth’u dinlendirmek hangi akla hizmet?” diye soruyor.
Beyler... Hoca ne yaptığını biliyor, biraz inanın ona... O, genç, karakterli oyuncularla üç kulvarda da başarı hedefliyor, rotasyonun sebebi o. Bir teknik adamın buna hakkı yok mu?
Tercih defoluymuş.
Fernandes ayağındaki topu rakibe teslim etmiş, Obi Mikel penaltı yaptırmış, Nwakaeme boş kaleye atamamış, Yusuf eline geçen şansı değerlendirememişse suçlu Karaman mı?
Hele, Yunan ekibi ‘tur için’ hocasını değiştirmiş ve AEK’lı oyuncular dinamit yutmuş gibi hırs yapmış, Marko Livaja ilk maçtaki gibi uçuyorsa ne yapsın, Karaman?
Sparta Prag’dan sonra AEK’yı da eledi Trabzon. Keyfini çıkarın…

MAÇIN ADAMI: Nwakaeme

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.