Beş maddede Beşiktaş!

A -
A +

Futbolcular, üç sıklet aşağıdaki Slovan gibi bir rakibe karşı bile hocanın istediğini yerine getiremiyorsa ne yapsın Avcı?

"Tuttum bu hakemi, her maça isterim! Karius'u atmadı, Ljajic'in ilk pozisyonunda olmayan penaltıyı verdi", diyecektim ki asıl penaltıyı yutmaz mı Korten?
Futbolun adaleti var!
Hatalar, Karius'tan "aptalca" hatalar... Lakin 1-0'lık kötü başlangıca rağmen ümitsizliğe yer yoktu, aslında! "İnanın bu Beşiktaş, Abdullah Avcı'nın elinde Avrupa'da herkesin gurur duyacağı takım olur" diye haykırdım maça çok yanlış başladığı hâlde... Boşunaymış...
Beş madde de özetleyelim, o acıların takımı Beşiktaş'ı.
1- Slovan ne kadro ne de oyun kalitesi olarak dengiydi Beşiktaş'ın. Ancak; Avrupa'daki bir rakibi "çantada keklik" görme lüksünüz yok. Ciddiyet şart! Nerede o ciddiyet? Sonuç hüsran!
2- Avcı'yı tartışıyorlar. Haklılar... Lâkin otorite bir ayda sağlanamıyor ki, her şeye rağmen sabır ve destek şart!
Siyah-beyazlı futbolcular, Beşiktaş'tan üç sıklet aşağısındaki Slovan gibi bir rakibe karşı bile hocasının istediklerini tam olarak yerine getiremiyorsa Avcı ne yapsın? Malzeme yetersiz.
Ah be Karius o nasıl dalış öyle? Az daha 10 kişi bırakacaktın takımı... Sakın yapma bir daha!
3- Aslında başlangıç iyi olabilirdi fakat tek pasta gol yiyorsun Karius'un akıl almaz hatası ile. İlk günden beri ısrarla yazıyorum 'Beşiktaş'ın sorunu disiplin', diye. Avcı'nın önce bunu çözmesi lazım.  
4- Burak olmadığına ve Güven hâlâ performansını yakalayamadığına göre Beşiktaş'a acil Sporar gibi takıma bedel bir forvet lazım. Bu, ayağına hâkim, top kontrolü güzel, fiziği güçlü, hava topları iyi Umut Nayır neden olmasın? Çift forvetli sistemde, Diaby değil de Beşiktaş'ı tek başına durduran Slovan takımındaki Sporar gibi hızlı yardımcı bir forvet olsa Umut müthiş işler çıkarır. Neyse ki tek Ljajic var, takımda.

MAÇIN ADAMI: Andraz Sporar

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.