Zafer inananlarındır!

A -
A +

Güneş'in altın çocukları Arnavutluk önünde zorlandı ama sonunda 3 puanı Cenk ile buldu. Şimdi sen düşün Fransa!

Ne sıkıntılı bir maçtı öyle? Hiç bu kadar gerildiğimi hatırlamıyorum arkadaş... Ne oldu Şenol Hoca’m o lider takım ruhuna? O nasıl bir on bir ve nasıl bir başlangıç? Şaşırdım, nasıl taktik ve nerede kenar hamleleri?
Tribünler, "Yusuf" diye tempo tutuyor, 80 dakika beklemek mi lazım? Emre'nin yerine İrfan Can tercihi doğru ama Çağlar hamlesi niye bu kadar geç?
Ahh... Burak, Cenk ve Hakan... Bırakın golü, heyecan duymak adına tam 50 dakika bekledik. Ozan ya da Hakan uzaktan şut deneyecek de grup millîler gol bulacak. Bütün ümitlerini uzaktan atacağı şutlara bağlayan bir takım nasıl maç kazanır?
Hayır, oysa 4-3-3 sistemi ile çıkmışız sahaya... Millîler zafer bekliyor ama hücum futbolu nerede?
Oysa final bileti alabilmek için bize ivedi gol lazımdı ama İzlanda'ya 4 gol atan rakibi düşününce belli ki Şenol Hoca'yı Arnavutluk korkusu sarmış... Tedbirli mi, tedbirli...
Tamam Arnavutluk takımı, EURO 2020 finalleri için küçük ihtimali büyük bir ümide döndürmek adına hırs yapmış, aşırı sertliklerle oyunu çirkinleştiriyor ama niye tuzağa düşer millîlerimiz?
Aman Merih sinirlerine hâkim ol! Kaan sen de...
Neyse ki, Cenk Tosun 90'daki kafa vuruşu ile golü atıyor da, rahatlatıyor bütün milleti...
Şimdi ay-yıldızım şanla şerefle dalgalanıyor her yerde, lideriz gururluyuz... Yeter mi, yetmez daha iyisini istemeliyiz, harekât büyük ve anlamlı, hedef EURO 2020 finalleri.
Durmak yok yola devam!
Mert, Burak, Cenk, Hakan, İrfan hepinizi alnınızdan öpüyorum. İleri... Durma, koş; bu defa Fransa'da tarihse tarih destansa destan yaz... Size Avrupa'da bir kupa yakışır.

MAÇIN ADAMI: Cenk Tosun

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.