Burak burada Kartal nerede?

A -
A +

Başlık şaşırtmasın kastettiğim Kartal, Beşiktaş değil geniş kadroda dahi olmayan Kartal Kayra Yılmaz.

Soruyorum size Abdullah Avcı'nın mı eli güçlü yoksa Aykut Kocaman'ın mı?                 
Şu bir gerçek ki, Konya gibi diri bir takıma karşı kazanmayı bilen Beşiktaş'ın oyun gücü dün pek hissedilmese de hem savunma hem de hücum anlayışı inanılmaz değişti.
Ancak maçın başında Konyaspor, Ömer Ali, Milosevic, Bajic ve Miya ile öyle bir baskı kurdu ki, Beşiktaş şoke oldu. Sanırsınız ki, şampiyonluk kovalayan Konyaspor. "Bravo Aykut Hocam", demeye kalmadan Milosevic'in vuruşunda top ağları bulmaz mı? Konyalılar, "Gool" diye sevinirken Fırat Aydınus, VAR görüntülerini de izleyerek, "Hayır!" dedi, "Gol değil, ofsayt!". Kimse kusura bakmasın, karar yerindeydi, Ömer Ali gereksiz hamlesiyle Karius'un görüş açısını engelleyerek takımı hesabına avantaj sağlamaya çalışmıştı. VAR da bunun için vardı.
Beşiktaş, Burak'ın şutuna kadar şoku atlatamadı ne de olsa deplasman fobisi yaşıyor ya. Nedense o an gözlerim Braga maçının yıldızı Kartal Kayra Yılmaz'ı aradı. İlginç geniş kadroda dahi yoktu, umarım sakata gelmemiştir.
Diyeceksiniz ki, Kartal kimin yerine oynayacak? Orasını bilmem ama çıkıştaki gencin hızı kesilmemeli.
"İyi de bugün o gün değil" diye düşünebilirsiniz. Yine de "gençler" derim.
Kalede Karius yıkılmaz hale gelmiş, Gökhan, Vida ve Rebecho uyum içindeyken... "Atak savunmadan başlar" diyorsanız sol ayaklı Ruiz'e dikkat. Onu daha iyi değerlendirmek için Villereal'deki Cazorla gibi biri lazım. Diaby kadar etkili oynasa bu isim neden Ljajic olmasın?  
Caner mi?
"Maça N'Koudou ile başlansa daha doğru olur", diye düşünürken öyle bir anda öyle bir kritik pas atıyor ki, takımı şahlandırıyor. Bravo, bu, 5. asisti olsa gerek.
Burak çok faydalıydı. Skubic, Diagne ve Anicic'in sıkı markajına rağmen attığı gol harikaydı. Tebrikler.

MAÇIN ADAMI: Burak Yılmaz

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.