Geçmiş olsun Beşiktaş!

A -
A +

Beşiktaşlı takımına güvenmiyor, “Bu sezon şampiyonluk bizim için hayal” diyor. Peki ya o formayı giyenler ne düşünüyor?

İsmail Kartal’ı “Harika Konyaspor” sunumundan dolayı futbol adına kutluyorum. Sergen Yalçın’ın “çaresizliğine” de üzülüyorum. Yüzü gülse de her Beşiktaşlı gibi içi kan ağlıyor Hoca’nın. Bir kere daha geçmiş olsun!
Hayaller “yüksek uç” diyor Kartal’a ama gerçekler metrobüsü işaret ediyor Beşiktaş’a.
“Ne yapsın Sergen Hoca malzeme bu” diyeceğim ama hayır; Beşiktaş’ın derdine ilaç olacak adamlar Aboubakar ve Gökhan Töre ilk yarı kulübede oturtulur mu, oturuyorlar. Yazık! Sahi, “manken” diye mi aldınız Aboubakar’ı? Başlatsanıza ilk on birde.  “Girdi de ne oldu” demeyin... Takıma hareket getirdi, art arda pozisyon buldu, Sehic’i zor durumda bıraktı ama ona ne Güven ne de Larin eşlik edebildi.
* * *
Diyeceğim kanatlara hareketlilik getirmeyi amaçlayan Beşiktaş belli ki pas oyununu seçmiş ama gücü yok. Savunması elek gibi... Sadece Dorukhan, Boyd ve Llajic’in diri olduğu bölümlerde etkililer ama o direnç kırıldığı anda ara ki bulasın Beşiktaş’ı.
Bir savunma bu kadar mı zor yerleşir, bu kadar mı kırılgan olur? Maalesef seyretti Beşiktaş savunması Shengelia’nın ve Kravets’in gollerini. Bravo, Konyaspor.

MAÇIN ADAMI: İsmail Kartal

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.