Kartal’a Çağdaş darbe!

A -
A +

Alanyaspor, Beşiktaş önünde müthiş bir performans ortaya koyarak liderlik adına büyük bir zafer kazandı    

Boynuz sonradan çıkarmış ama kulağı da geçermiş.             
Nitekim “Kanatlandı Kartal”, derken Beşiktaş’ın galiyet serisini sona erdiren indirci darbe Sergen Yalçın’ın eski çırağı Çağdaş Atan’ın ekibi Alanyaspor’dan geldi.
* * *
Ne yalan söyleyeyim Akdeniz ekibinden bu performansı beklemiyordum, şaşırdım.
Son iki maçını kaybetmesine rağmen Alanyaspor, Beşiktaş önünde müthiş bir performans ortaya koyarak liderlik adına büyük bir zafer kazandı.
Zirve için bu zafer çok önemli.
Hem de yoğun yağış ve ağırlaşan zemine rağmen pas, çalım, pozisyon ve gol zenginliğiyle başardı bunu. Helal olsun.
* * *
Belli ki, Çağdaş Hoca dersini iyi çalışmış. Sergen Yalçın’ın hamlelerini boşa çıkarmak adına Beşiktaş’ı kilitleyecek kısa yolu “Önde bas... Kanatları kapa, hakimiyeti eline al, Aboubakar’ı topla buluşturma” pratiğinde bulmuş ve araya sıkıştıracağı bir iki gol ile de istediğini almayı hedeflemişti.
Öyle de oldu... Juanfran’ın ceza sahasına gönderdiği yüksek ortaya Ghezzal’ın elle oynaması üzerine doğan penaltı ve Bakasetas’ın ustalığı dengeleri bozdu.
Larin’in kaybolduğu, savunmanın döküldüğü maçta Sergen Yalçın’ın Mensah, N’Koudou ve Güven hamlesi farkı azaltsa da vaziyeti kurtaramadı. Bakasetas geceye damgasını vurdu.

MAÇIN ADAMI: Bakasetas

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.