Yakışmadı Fatih Hoca!

A -
A +

O hakem size “Sen nasıl hocasın? Ne futbolu biliyorsun ne de hakemliği” dese ne düşünürdün Hoca’m?

Fatih Terim kuş tüyü yatakta yatarak Fatih Terim olmadı. Deneyim, disiplin, gayret, azim ve başkalarının akıllarını da kullanarak bu müthiş kariyeri yaptı, öyle kolay kırmızı kart gösteremezsiniz!” diyeceğim demesine de kelimeler boğazıma diziliyor.
Yapma Fatih Hoca’m!
“Keskin sirke küpüne zarar” sözünü hiç mi işitmedin?
Yakıştı mı o kırmızı kart sana? Nedir homurtular?
Mustafa Öğretmenoğlu, “Bırak benim hakemliğimi sen de hoca mısın? Ne futbolu biliyorsun. Ne de hakemliği” dese yakışır mı hiç, yakışmaz. Yakışmadı da Hoca’m!
* * *
Geçelim... Ne kadar kızarsanız eleştirirseniz eleştirin Galatasaray Belhandasız olmuyor.
Orta sahayı hareketlendiren o, Galatasaray’ı dikine oynatan ve oyuna tempo kazandıran o. Diyeceksiniz ki Messi mi bu futbolcu, değil elbette ama oyuna doğrudan katkı yapan kilit adam Belhanda.
Tamam, futbol takım oyunu da ilk yarı ara ki bulasın o takımı sahada.
Karagümrük karşında öyle bir Galatasaray vardı ki, bu bölümde gözlerime inanamadım. İsteksiz, temposuz, gardı düşmüş savunmasız boksör sanki.
En başta Emre Akbaba ve Sarrachi olmak üzere takımdakilerin çoğu oynamıyor âdeta yürüyordu sahada. Feghouli, Oğulcan ve Donk risk alacak öne çıkacak da Galatasaray pozisyon bulacak.
* * *
Tamam, Ndao’su, Alparslan’ı, Koray’ı Aatıf’ı ile Karagümrük saygıyı hak eden, diri, mücadeleci, çok çetin ve pas alışverişlerinde garantici bir takım da rakibin 4 net pozisyonuna karşılık sadece iki defa mı rakip sahada boy gösterir?
Başkan Süleyman Hurma ve ekibini kutluyorum. Karagümrük’ü nereden nereye taşıdılar, bravo doğrusu.

MAÇIN ADAMI: Ndao

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.