Yoksa o sezon bu sezon mu?

A -
A +

Beşiktaş’la arasındaki puan farkını 10’a çıkaran lider Trabzonspor, Başkanı, yönetimi, hocası, futbolcusu ve taraftarıyla destanlaştı dün gece. Hem de Trondsen ve Hüseyin’in inanılmaz hatası ile bitmiş maçı yeniden başlatmasına rağmen. Galiba o sezon bu sezon.

Kartal bu ne hâl?
Kimse darılıp gücenmesin Sergen Yalçın abandone olmuş boksör gibi boş boş bakıyor. Oysa seyirci Beşiktaş’ın çaresizliğine isyan ediyor.

Bu tükenmişlik sendromu Kartal’a iyice dip yaptırıyor. Hele Avcı’ya edilen küfürler hiç yakışmıyor, Beşiktaşlılara. Yazık!

Diyeceksiniz “Beraberlik iyi sonuç” olabilirdi. İyi de hani Pjanic’in pas dağıtımı, Josef’in rakip ataklarını karşılayışı, Umut Meraş’ın çapraz ortası göz okşasa da Beşiktaş’ta alkışı hak eden sadece iki kişi var. Biri maça heyecan katıp, skora denge getiren Larin, diğeri ise

Uğurcan’ın parmak ucunda eriyen Güven. Tabii Sergen Hoca’nın affedilmez hamleleri.

Avcı’nın fendi…
Bakasetas’ın sakatlanması Trabzonspor’u etkilemişti. Abdullah Avcı’nın zekice stratejisi ile oyunun belli bölümde 9 kişiyle geriye yaslanan bordo mavililer zaten zinde olmayan Beşiktaş’ı iyice yorup en zayıf anında kontratlarla galibiyeti hedefledi. Nweakaeme ile iki defa pozisyona giren ve az daha amacına ulaşmak üzere olan Trabzonspor ilk yarının sonuna doğru Hamsik’in pasında Abdulkadir supertotobet Ömür ve ikinci yarı Cornelius ile kaleci Ersin’i avlamayı başardı.

MAÇIN ADAMI: Abdullah Avcı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.