Tur güzel de Jesus ne yapıyor?

A -
A +

Anlaşılmayan adam Jorge Jesus'un futbol aklını çözebilen öne çıksın. Sahi anlaşılamayan adam Jesus mu yoksa "Büyük Fenerbahçe'yi hazırlayacağım" diye 6.8 milyar TL'lik devasa yatırımı yapan ama bir türlü sonuç alamayan başkan Ali Koç mu?
Doğrusu cevabı ben de bilemiyorum ama dünkü Fenerbahçe'yi görenler hem Jesus'a hem de Koç'a "eseriniz bu mu?" diye sormaz mı?
Kimse kusura bakmasın Slovacko karşısındaki ilk on biri görünce kilitlendim kaldım. Tamam, Kadıköy'deki 3-0'lık sonuç tur için yetiyor anladım da, sahaya çıkan on bire hiçbir anlam veremedim.

Ne oldu Lincoln'e?

Nerede Kadıköy'deki ilk maçta 3 golün ikisini atan ve bir golün de asistini yapan Lincoln'e?
Sakat mı, değil. Cezalı mı o da değil. Formsuz mu, -Ümraniye maçında vasat görünse de- formsuz da değil. Öyle ise niye yedek? Kanaatim şu Brezilyalı sahaya çıkıyorsa kulübede oturmaz, oturtulmaz. "Kasımpaşa maçı için sakladılar" diyenleri duyar gibiyim, o kafa maç kazansa da büyük zafer kazanamaz. Nitekim ne oldu, Arda'yı kenara alıp, Lincoln'ü oyuna attın, 80. dakikada. Arda'yı kazandın mı? Hayır! "10 Numaralı" formanın ağırlığı altındaki Arda'nın da öz güven ve moralini sarstın, yazık değil mi çocuğa? Serdar ve Bruma'nın yanında Rossi'den de destek göremeyince buhar oldu çıktı çocuk. İsmail'e bir diyeceğim yok öyle yakın markaj yedi ki anlatamam.

Lemos kalıyor mu, gidiyor mu?

Bitmedi, mesela "Kadroda düşünmediğini" her defasında ima ettiğin Lemos savunmanın merkezinde, bunun izahı ne olabilir? Kalıyor mu bu futbolcu yoksa gidiyor mu?
Birkaç dostum, "Lemos'a Avrupa arenasında süre vererek vitrine çıkarıyor ki, satışı kolay olsun" demez mi? Dona kaldım.
İlk maçtaki 3-0'lık avantaj ve de deplasmandaki Serdar Dursun'un golü olmasa Slovacko karşısında oyunu çözmekte zorlanan Fenerbahçe turu geçse de ilerisi için bu haliyle hiç umut vermiyor ama kadro o kadar zengin ki...

MAÇIN ADAMI: Szalai

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.