Kuntz bir yalan rüzgârı

A -
A +

Stefan Kuntz üzüyorsun bizi hem de çok, lütfen duygularımızla daha fazla oynama!
Bu mu senin bu millete armağan edeceğin millî takım? Yazık!

Yediğimiz gollerin izahı yok!

Avrupa Uluslar Kupası C Grubu’nda ilk 4 maçta gol yemeyen A Millî Takımımız dün 3 gol  birden yedi, şaka gibi! Hem de hangi takımdan biliyor musunuz?
Bizim asla dengimiz olmayan hatta Avrupa’nın en zayıf takımlarından biri olan Lüksemburg’dan.
Ayıptır! Yazıktır, izahı mümkün değildir bu gayri ciddi oyunun.

Bu nasıl oyun Kaptan?

Söyleyin hangi sistemle oynadı, ay yıldızlı ekip? Güya 4-4-2; Halil ve Enes önde basıp kanatlardan Cengiz ve Kerem ile bindireceksin, ortadan da Ferdi’nin şutları ile gol arayacaksın, nerede? Fos!

Yaşasın Chanot!

Attığımız iki golün ikisi de Chanot’un armağanı, Cengiz’in attığı penaltıyı yaptırdığı gibi bizim adımıza bir de kendi kalesine gol attı. Yaşasın Chanot! Bravo Lüksemburg’un Hocası Luc Holtz’a.
Dikkat ettiniz mi, bizim orta sahayı tarumar eden Borges diye 18’lik bir genci oynattı, nerede bizim Arda Güler? Takımda dahi yok, kriter ne? Hadi ondan vazgeçtim, Almanya’da ayın futbolcusu seçilen Ozan Kabak niye yok?
Dahası nerede takım savunması?
Lüksemburg’un stoperi Martins, savunmadan Kerem’i, Eren’i geçiyor kalemize kadar geliyor, onu karşılaması gereken Çağlar kademe yapacağı yerde kale çizgisinde bekliyor, niye? Uğurcan kalesini terk etmiş de onun için. Yapma be kaptan ne işin var senin kalede? Hatalar zinciri diz boyu. İsmail Yüksek oyuna girdi de şık şutuyla tesellimiz oldu ama durum vahim.
Heyhat, bu nasıl milli takım?

MAÇIN ADAMI: Luc Holtz

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.