Büyüdük dostlar!..

A -
A +
 
Evet, bir yaş daha büyüdük… Siz okuyucularımızın gösterdiği ilgi, alaka, vefa ve sevginin gücüyle büyüdük, olgunlaştık. Ve yarınlar için, daha enerjik daha donanımlı daha dayanıklı daha rekabetçi bir tecrübeyle hazırız!
 
Saygıdeğer okuyucularımız;
22 Nisan 2020, bizim için büyük gün… Yarım asırlık müstesna bir başarı hikâyesi yazmanın mutluluğu içindeyiz. Elbette bu örnek başarının temelinde, her zaman siz vefakâr okuyucularımızın maddi ve manevi desteği var. Ve bu iftihar ettiğimiz başarıların hepsi, o sağlam temelin üzerine inşa edilmiştir. 50. yaşımızda yine sizlerle beraber, aynı şevk ve heyecanla hizmete devam etmenin azim ve kararlılığı içindeyiz. Bütün dünya ile birlikte, ülkemizin de bu salgın hastalık sebebiyle zorluklar yaşadığı bir dönemde, yaş günümüzü mütevazı şartlarda, ama sizlerin yakın alakalarıyla mesrur bir şekilde kutladık, kutluyoruz. Temennimiz, bütün cihanı çok derinden etkileyen korona illetinin bir an evvel ortadan kalkması ve herkesin normal hayatına dönüş yapması, insanlığın topyekûn olarak bu kâbustan kurtulması… Son aylardaki kısıtlı şartlarda, bütün zorluklara rağmen, gazetenizi sizlere her zamanki gibi, aksatmadan ulaştırmak için canla başla çalışıyoruz. Değerli mesai arkadaşlarımıza, bu fedakâr gayretleri için candan teşekkür ediyoruz. Mevcut şartlarda çok kıymetli bir hizmeti ifa ediyorlar gerçekten. Bir büyük aile olan Türkiye gazetesinin en bariz özelliklerinden birisi de, bütün çalışanlarının bu samimi gayret ve fedakârlığıdır.
Gazetemizin yayın hayatında, hiç değişmeyen prensipleri de millî ve manevi değerlere saygı ve bunların korunmasında gösterdiği emsalsiz titizliktir… 22 Nisan 1970’te TÜRKİYE GAZETESİ ile başlayan; bugün TGRT Haber ile diğer televizyon kanalları TGRT Belgesel, TGRT EU, İHLAS HABER AJANSI, TGRT FM, internet siteleri, ihtisas dergileri, tek başına bir kütüphane teşkil edecek çaptaki kitap yayınları ve ansiklopedileriyle, İHLAS YAYIN HOLDİNG Türkiye’nin en büyük yayın gruplarından biridir. Bu büyük aile yarım asırlık geçmişinde, millî menfaatleri her daim şirket menfaatlerinin önünde ve üstünde tutmakla temayüz etmiştir. Türkiye gazetesi başta olmak üzere, yayıncılık gibi stratejik bir sahada faaliyet gösteren grubumuzun diğer bütün şirketleri de, vatanseverlikle; kanuni ve ahlaki kurallar çerçevesinde, millete ve devlete karşı sorumluluklarını her vakit titiz bir şekilde ifa etmiştir. Bu konuda İhlas Yayın Grubu, nevi şahsına münhasır bir konuma sahiptir… Elli sene önce, Türkiye gazetesi ile temeli atılan İHLAS HOLDİNG, bugün birçok alanda önemli faaliyetler icra eden şirketleriyle, ülke ekonomisine ve istihdamına geniş katkılar vermektedir. Böylece bir büyük marka olarak memleketimizin hizmetinde, daha büyük başarılara imza atmanın heyecanını taşıyoruz.
Elli sene boyunca yaşanan zorluk ve sıkıntıları metanetle, maharetle aşmasını bilen müessesemiz, dayanıklılık ve rekabet gücü yönünden gelecek kuşaklarımız için de bir güvencedir. Türkiye gazetesi ve İhlas Holding’in bugünlere gelmesinde, en büyük emeği olan kurucumuz; MERHUM ENVER ÖREN’İ, bu vesileyle bir defa daha rahmetle ve şükranla yâd ediyoruz… Ondan devraldığı hizmet bayrağını genç nesillerle birlikte daha ileriye taşıma konusunda, büyük hedefleri olan SAYIN AHMET MÜCAHİD ÖREN’E de başarılar diliyoruz. Türkiye gazetesi ve İhlas Holding çatısı altında, her kademede çalışan bütün mesai arkadaşlarımıza, gayret ve başarıları için ayrı ayrı en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bugün iftihar ettiğimiz bu başarıların, onların gayretlerinin sonucu olduğunu unutmuyoruz…
Ve bu mutlu günümüzde sevincimizi paylaşan, tebriklerini, iyi dileklerini bizden esirgemeyen herkese en deruni şükranlarımızı sunuyoruz. Başta her zaman manevi destekleriyle yanımızda olup, bize güç katan SAYIN CUMHURBAŞKANI’MIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A tebrik mesajları için teşekkür ederiz. Keza tebrik mesajında gazetemizin mahiyetini çok veciz şekilde özetleyen Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’ye; Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Sayın Prof. Dr. Mustafa Şentop, Dışişleri Bakanı’mız Sayın Mevlût Çavuşoğlu, Sağlık Bakanı’mız Sayın Dr. Fahrettin Koca, Kültür ve Turizm Bakanı’mız Sayın Mehmet Nuri Ersoy, Adalet Bakanı’mız Sayın Abdulhamit Gül, Tarım ve Orman Bakanı’mız Sayın Bekir Pakdemirli, AK Parti Genel Başkan Vekili Sayın Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, AK Parti Sözcüsü Sayın Ömer Çelik ve isimlerini burada sayamadığımız diğer bütün saygıdeğer zevata, ayrı ayrı şükranlarımızı sunarız.
Elli yıldır bize gönüllerini açmış olan kıymetli okuyucularımıza, şimdiye kadar olduğu gibi, bundan sonra da aynı samimiyet ve heyecanla hizmet etmeye amade olduğumuzu bu büyük ve mutlu gün vesilesiyle bir kere daha arz ederiz. Hep birlikte nice elli yıllara inşallah!..
 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.