Klas farkı

A -
A +

'İki takım arasındaki klas farkı hocaların doğruya yaklaşımla-rında da hep F.Bahçe’den yanaydı'

Önce şunun altını çizmekte yarar var. F.Bahçe ile Bursaspor arasında birinci sınıfa yakın ve neredeyse 3. sınıf kadar konuk takımın lehine fark vardır. Sivok hariç hadi yarım porsiyon da Batalla’yı koyalım, Bursaspor’un bu kadrosuyla bugün puan cetvelindeki puan rakamına ulaşması bile izlediğim kadarıyla denk gelmiş bir oluşumdur. 
F.Bahçe eleman kalitesindeki büyük farklılığa bir de Bursaspor’un intiharıyla zaten maçın patronu olması bekleniyordu, maçı da bitirdi diyebiliriz. 
Advocaat’ın Aatıf’lı ve de Sow’lu tuhaf kadrosuyla oynamış olmasına rağmen çok rahat bir maçı kenardan izlediğini söyleyebiliriz. Advocaat’a karşılık Mutlu kardeşimiz bir ara -ki bu uzun bir süreydi- hem Deniz hem Stancu hem de Kubilay’la oynayarak bizim yerli hocaların hangi çizgide olduğunu maalesef adeta itiraf etmiştir. 
Tabi ki maçın konuşulacak konularından biri Bursasporlu oyuncunun iki sarıdan kırmızıyla ihraç edilişidir. Maçın genç hakemi çok doğru karar vermiştir de, daha birinci dakikada Kjaer’in Deniz’i çift dirsekle nakavt edişine seyirci kalmıştır. 
Yukarıda da değindiğim gibi iki takım arasındaki klas farkı tabi ki hocaların doğruya yaklaşımlarında da hep F.Bahçe’den yanaydı. Şimdi bu herkese göre ‘vay be’ dedirten ama bana göre son derece normal sonuç, F.Bahçe’nin yine bana göre şampiyonluktaki çok geride olmasına rağmen en iddialı takım olduğunun altını imzalamıştır. 
Tabi ki maç öncesi gelişmeleri maç sırası tribün hareketlilikleri artık bizde neredeyse eşyanın tabiatı halindedir. Ama desenize Van Persie’ye bizim örf ve adetlerimizde cinayet çıkartacak kadar yüksek dozdaki hakaretin cezası tenzilata uğruyorsa vay ki bizim halimize.
Derken maçın hakemi bir hafta önceki Beşiktaş-F.Bahçe maçında Skrtel’in pozisyonunu es geçen hakeme, “Hayır bu penaltıdır” diyerek doğru bir cevap vermiştir. İşte o penaltı çoktan bitmiş bir maçın karşılıklı bir puana kilitlenmesine sebep olmuştur. 

MAÇIN ADAMI: YOK

Böyle bir futbol kargaşasına, itiş kakışına maçın
adamı olmaz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.