O maçtan sonra bu!

A -
A +

Futbol resitali sunan Trabzon-Beşiktaş maçından sonra Kadıköy’deki bu karşılaşma hayli yavan ve zevksiz kaldı… 

Bir akşam önceki Trabzonspor-Beşiktaş futbol resitalini izledikten sonra dün akşamki Fenerbahçe-Akhisar maçı açık ve net olarak bir işkence oldu. Fenerbahçe’nin hemen hemen ful denilebilecek kadrosu ne doğru dürüst pas yapabildi, ne de akın organizasyonlarında dikkat çekici ve heyecan verici oldu. Alper’in bir yarım orta alan görevlisi oluşu, Hasan Ali ile Wiel’in de geride saklanarak kalması yüzünden bu takımdan fazla da olumlu işler beklemek hayalcilikti. 
Küme düşme barajından kurtulmak gibi bir hedefi olan ve de teknik direktörü cezası sebebiyle tribünde kalan Akhisar, daha organize, daha olumlu pas yaparak çıkabilen bir takım görüntüsü sergiledi. Taraftarının küserek tribünlerini boş bıraktığı Fenerbahçe böyle kör topal gidişle en fazla dördün içinde kalabilme şansını güçlendirmeye çalışacaktır. Van Persie’nin takımı 10 kişi oynatışının üzerinde durulup gelecek sezona bir yatırım gerektirdiğini de açıkça görüyoruz. 
Akhisar’ın, daha hareketli, daha çeşitli oyunlar üzerinde yoğunlaşarak oynamış olması, skora rağmen Fenerbahçe’nin ne yolda olduğunu da kanıtlamak adına önemli bir görüntüydü. 
Bu arada maçın hakeminin Volkan’ın hareketini sadece sarı kartla cezalandırmış olması da maçın önemli ayrıntıları arasında yer almalıdır. Özer ve Olcan gibi işi bitmiş iki oyuncunun yerine misafir takımda daha etkili olabilecek oyuncular var mıdır, bilemem ama varsa da neden sahada yoktular? 
Artık Beşiktaş’ın ötesinde Şampiyonlar Ligi ön elemesi için ne kadar zar varsa atması gereken Fenerbahçe’ye karşı Akhisar’ın gelecek sezon da Süper Lig’de bulunması için eksiklerini görmesi gerekir. 

MAÇIN ADAMI

Yok

İki takımda da kendini maçın önüne çıkaran adam olmadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.