G.Saray’ın amatör idmanı

A -
A +

"Üçlü savunmadan dörtlüye geçişin Tudor’un uyanışı mı yoksa birilerinin ona akıl verişinden mi kaynak-landığını merak ediyorum"

Galatasaray’ın dün akşam Bursa’da gol şov yaparak kazandığı maçın sakın ola ki bir Süper Lig takımı karşısında sağlandığını sanmayın. Çünkü ev sahibi Bursaspor kaleci Harun, kaptan Batalla ve Merter dışında bir alt ligimizde dahi rahatlıkla küme düşebilecek bir futbolcu topluluğuydu. Bursaspor’un dün akşam oynatılmayan ya da yedek kulübesine sokulan oyuncu profiliyle de kümede kalma savaşı verebilecek, Süper Lig’in en yetersiz kadrosu olduğunu da açık ve net şekilde söylemeliyim. 
Galatasaray böyle bir futbolcu topluluğuna karşı Tudor’un haftalar sonra akıl ettiği Hakan Balta ve Podolski arkasında Sneijder doğrulularını da bulduğunu ifade edelim. Hatta buna ilaveten Galatasaray’da Sabri’nin de ilk 11’de yer almaya başlamış olmasını da ekleyelim. Tabii ki bu kadroya hiç uymayacak üçlü savunmadan dörtlüye geçişin Tudor’un uyanışı mı yoksa birilerinin ona akıl verişinden mi kaynaklandığı ayrı merak konusudur.  
Dönersek Bursaspor’a, ilk yarıda kazanılmış, piyango çıkmış gibi 3 galibiyet olmasa ne yazık ki şampiyonluk yaşamış bu takım şimdi çoktan bir sonraki ligin hesaplarını yapıyor olacaktı. Bruma tabii ki en çok konuşulacak oyuncu olacaktır dün akşamdan sonra. Sözüm ona Bursaspor teknik direktörü Aziz Behich’i bu tehlikeye karşı yerleştirerek büyük iş yapmıştı. Yayıncı kuruluşun büyük yorumcuları böyle yorumlamıştı. Ne iş ama değil mi? 
Tabii ki Galatasaray’ın bundan önceki Adanaspor maçı gibi bu galibiyetiyle her şeyin düzeldiği gibi algılamamak lazım. O maçtan sonra da “Biri Galatasaray’ı dörtlük yaparsa şaşırmayın” demiş ve yazmıştım. Olmuştu da... Ama en azından dörtlüye dönüş, Sabri’nin göreve gelişi ve Hakan’ın dönüşü yeni bir benzeri faciayı uzak tutuyor. Tabii ki bu büyük farklı galibiyeti kutlarken Tudor’a bir soru daha yöneltmek isterim. Soru da şu: Yasin bu takımda yedek olabilecek karatta bir oyuncu mudur? 

MAÇIN ADAMI

Bruma

Maçı başlamadan bitiren adam oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.