Takım olan kazandı

A -
A +

"Antalyaspor bu kadrosunu önümüzdeki sezon 2-3 oyuncuyla takviye ederse şampiyonluğa oynar!"​

Ligdeki üçüncülüğünü, yani kupaya ulaşamasa bile Avrupa Ligi’ne katılmayı garanti altına almış Fenerbahçe, bir kere daha kendisini terk ettiği seyircisi önünde hiç de futbola benzer bir şey oynayamadı. Karşısındaki Antalyaspor ise Trabzonspor’un düşüşünü kollayıp hak eder olan kadrosunu UEFA Avrupa Ligi’ne taşımanın heyecanı içindeydi. 
Advoccaat’ın Beşiktaş maçı kadrosunda Ozan’ı ilk on bire koymayışını ‘hızı yok’ gerekçesiyle açıklamasına rağmen, Antalyaspor’un hem hızlı hem de teknik oyuncularına karşı görevlendirmesi şaşırtıcı idi. Nasılsa Van Persie’yi kadroya almayan Hollandalıya karşılık Rıza Hoca da 74 dakika El Kebir riskiyle yaşayıp durdu. Bu El Kebir derdinden Antalyaspor kendini kurtaramazsa ilerideki günlerde çok sıkıntı çeker, onu da ifade edeyim. Antalyaspor’un katbekat kaliteli orta alanı neredeyse bütün karşılıklı görüşmelerde Fenerbahçe’yi mat etti. 
Bu arada, o kalitedeki Antalyaspor’un bazı önemli ataklarda laubalilik mi diyelim, yoksa yorgunluk mu diyelim bilemem ama daha fazla goller atabilecekken tabelada büyük oynama yapamadı. Şu Salih var ya; hiç kimsenin bir türlü yararlanamadığı, bu oyuncudan tandem adamı yapan Rıza Hoca’ya da helal olsun derim. 
Fenerbahçe’nin bu halinin, yayıncı kuruluşun yorumcularınca kupayı düşünmesinden kaynaklanabileceği sözleri ise tıpkı bu tarihî kulübün dün akşamki yanlışlarıyla örtüşüyordu. Kaleci Volkan ve Charles aslında dün akşamki maçı uzun süre seyredir halde tutan başlıca faktörlerdi. 
Antalyaspor bu kadrosunu esaslı biçimde en fazla iki-üç oyuncuyla takviye edebilirse büyüklerin bu haliyle önümüzdeki sezonun şampiyonluk adayları arasına girebilir. 

MAÇIN ADAMI: 
Samuel Eto’o
Klasıyla maçı istediği gibi oynadı ve oynattı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.