Komik maç

A -
A +

Advocaat 20. dakikadan sonra Sow’u son adam kullanıp, Van Persie’yi arkasında görevlendirdi. Kahkalarla gülmemek  elde değil

Yazıma başlamadan önce maçın en önemli ânına vurgu yapmak isterim. Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, takımın neredeyse beyni durumundaki Khalili’yi sarı kartı var diye oyundan çıkartıp yerine bizim amatör kümede bile oynayamayacak Matei diye birini aldı. Acaba bu futbolcu hakikaten Gençlerbirliği’nden para alıyor mu? 
Önemli yerlere vurgu yaparak devam ediyorum... Sow smaçla attığı gol iptal edildikten sonra hakeme “Vallahi kafayla attım” diye bir yalan söylüyor. Başakşehir’e karşı seyrettiğimiz bu Ankara takımında Rantie diye bir santrfor bizi şaşırtmıştı. Ama dün gördük ki o da hiçbir şey değilmiş. 
Fenerbahçe dün akşamki oyunun 20. dakikasından sonra Sow’u son adam kullanıp, Van Persie’yi arkasında görevlendirdi. Futbolun tekniklerini hele hele son yıllardaki gelişmeleri dikkate alırsak, kahkalarla gülmemek elde değildi. Ama Ümit Özat orta sahasından Khalili’yi alıp, takımını yerle bir edince bu çakma orta saha oyuncusu Van Persie, bir kafa ve bir penaltıyla maçı çevirdi. 
Gençlerbirliği takımı o hayranlıkla seyrettiğimiz Başakşehir maçından sonra sanki Fenerbahçe cılız, çabuk yıkılacak bir geri dörtlüyle ön liberolara sahipmiş gibi üstüne çullandı. İşte bir gün televizyon yorumcusu bir gün teknik direktör olmanın Türkiye’nin futboldaki en büyük çıkmazı ve ızdırabı olduğu da dün akşam bir kere daha ortaya çıktı.
F.Bahçe’nin oyuncu değişiklikleri oynanmayan futbola hiçbir katkı yapmazken, karşıda rakip olamayışı hiçbir şey fark ettirmedi. 

MAÇIN ADAMI

Yok.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.