Şayet...

A -
A +

F.Bahçe iki maçta attığı gollerin dışında toplamda bir buçuk pozisyon bulabiliyorsa bunun sebeplerini araştırmalıdır

Yazının başlığındaki üç noktayı kaldırıp devam edeyim. Şayet Fenerbahçe bizim TFF 1. Lig ayarı bir Avusturya garibanını böyle elemişse oturup uzun uzun düşünülmesi gerekir. Avusturya takımında altını çizerek yazayım, sadece pas yaparak çıkmaya ve de her yere koşular yapmaya dönük bir garip oyun planı vardı. Bu ekibe karşı bizim çuvalla para ödenmiş temsilcimiz Fenerbahçe iki maçta attığı gollerin dışında toplamda bir buçuk pozisyon bulabiliyorsa bunun derinliğine inerek yarınların şifresini bulmalıdır. 
Hasan Ali’nin özellikle ikinci yarıda yardım fukarası olarak maçın tehlikeye gidişinde başrole soyunduruluşu sakın ola ki Valbuena’nın yardımsızlığından kaynaklanmış olmasın? Genelde Fenerbahçe’nin sadece koşup çalışan santrfor Ahmethan’ın yanı sıra artık emekli olmuş Van Persie ile son adam silahını kuşanması “Biz futbolu bilmiyoruz” demektir... 
Orta sahaya şöyle bir baktığımızda şu gariban rakip karşısında Fenerbahçe’nin top alışverişiyle veya dripling ile rakipten adam eksiltememesi büyük zafiyettir. Zaten bu yüzden de Valbuena her topa maydanoz olma fazla mesaisiyle bitap düşmektedir. Tabii arka blok için böyle rakip forvet bulmak da bir şanstır. Hele hele geçen sezon gol kralı olduğu söylenen 9 numaralı rakip oyuncu takımını resmen 10 kişi oynattıktan sonra. 
Aykut Hoca daha 2 aya ihtiyacımız var demiş. Bence zamandan çok ileride bir son adam, ortada alışverişçi iki adama büyük ihtiyaç vardır. Tekrar yazmakta yarar var. Şayet böyle bir rakip bu skorlarla saf dışı edilmişse ayakların yere basması şarttır. Tabi ki herkes Skrtel’in kaçırdığı gol ile Topal’ın direğe nasıl nişanladığını soracaktır ama öndekiler ne yaptı ki?

MAÇIN ADAMI

Hakem

Süper maç yönetti. Bizimkiler acaba örnek alır mı? 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.