Hollandalı ikramiyesi

A -
A +

F.Bahçe’nin bir Hollandalı teknik direktörle anlaştığı haberi üzerine bu gazetenin sütunlarında “Bütün dünya Hollandalı teknik direktörleri üç seneden bu yana terk ederken bu nasıl bir seçim, bu nasıl bir mantıktır” diye yazdım. Aynı görüşümü, yorumculuk yaptığım A Spor’da defalarca tekrarladım. Tabii geçen günlerde yine tek başımıza kaldık ama haklı olduğumuz da ortaya çıkmaya başladı.
F.Bahçe’nin bugünkü yönetimi, çok bilgisiz, çok tecrübesiz. Benzer yanlışları peş peşe sıralayacak gibi görünüyor. Düşünebiliyor musunuz, İstanbul’un henüz rutubetine bile alışmamış Reyes, Topal’ın yerine tek ön libero. Sonra hem Soldado hem Frey oyuna giriyorlar, Ayew’i de içlerine sokarsak Kayserispor’un kalabalık savunması içerisinde birbirlerini sakatlayabilecek santrfor furyası var.
Ben, Cocu’nun futbolculuğunu hayranlıkla izlemiş bir kişiyim ama bendeki teknik direktörlük notu 10 üzerinden neredeyse sıfıra yakın.
Kayserispor ilk on beş dakikadan sonra -ki golü de yemiş olmasına rağmen- savunmadan o kadar rahat, o kadar ayağa toplarla çıktı ki. F,Bahçe’nin orta sahası da ne zamandır oynamayan Ekici ve ithal ön liberosuyla güzel siteler kurulacak boş alanlar bırakıyor. Kalede Harun, tabii ki maç deneyimi de var, ilk yarıda çoktan Kayseri tarafına geçecek oyunu tutuyor ama sonra o da önündeki facianın kurbanı oluveriyor!
Kayserispor Chery diye bir oyuncu transfer etmiş. Buradan bizim ünlü üç büyüklere sesleniyorum; sizin gözünüz ve aklınız neredeydi yahu?
Ertuğrul Hoca, Deniz Türüç’ü 3-2’den sonra kenara alıp Şamil ile ‘Bana bu kadar da yeter’ yapısına döndü ama şu VAR sistemiyle maçı da 10 kişi tamamladı.
Şöyle bir geriye dönüp bakarsam; tıpkı Göztepe maçında olduğu gibi bu Elif’e bir kere daha acıdım. Orta sahası terk edilmiş bir takımda yerden oynanan derin toplara karşı ayakta kalmış tek isim olarak direndi durdu.
F.Bahçe’nin son günlere sığdırdığı transfer furyasıyla sanırım ve beklentim odur ki, çok komik, çok düşündürücü Cocu maharetlerine tanık olacağız...

MAÇIN ADAMI: Chery

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.