Ljajic’e ne ceza var?

A -
A +

Beşiktaş, ligimizin iyi top oynayan takımlarından Malatyaspor’a karşı deplasmandaydı. Maça da iyi başladı desek yeridir. Sonradan oyun dengelenir gibi oldu. Ama Âdem boş yere kırmızı ile kendini dışarıda bulunca Beşiktaş daha rahat çıktı oyuna. Gol de buldu ama yedi de. Sonra bu Ljajic denen iyi topçu şık bir gol yaptı ve Beşiktaş bu zor oyunu kazandı. Ama bir mesele kaldı bu oyundan. O da Beşiktaş yönetiminin korner atış yerindeki bayrağı tekmeleyip cezalı duruma düşen ve de Fenerbahçe derbisinde tribünde kalacak bu oyuncuya vereceği ceza ne olacak? İşte günümüzün kulüpler bazındaki en ciddi meselesi de budur.

Gözlerim Semih Bey’i aradı!
Ersun Yanal’ın Fenerbahçe’si on kişi kalmış Konyaspor’u da yenemedi. Hem de 40 bin dolayındaki ateşli taraftarının huzurunda. Önemli sorularım var bu maçla ilgili... Acaba Skrtel 13. dakikada kırmızıdan gitseydi, yani Jahovic’in atılmasıyla meydana gelen 11’e 10 tersine oluşsaydı, maç nasıl biterdi? İkinci soru ise maç sonrası Semih Bey’in çıkıp hakemlerle ilgili yorumunu niçin yapmayışıydı? Kim bilir belki de Ali Bey hafta arası basın toplantısında yapacaktır! Hani Başkan’ın önüne geçmemek adına mı acaba?  
 
Nerelerdeydin Bay Alex?
Lefterler, Canlar, Şerefler, Cihatlar, Naciler, Fikretler sınıfına, maalesef katılan Alex, Konyaspor maçını izlemek için tribündeydi. Daha önce de ne maçlar oynandı, pek görünmemişti. Hatta daha önce geldiğinde ne maça gitmişti, ne de TV’ye çıkmıştı. Acaba bu maça rakibin hocası Aykut Kocaman diye mi davet edildi? Şovun da kralını yaptı. Hem statta hem de ekranda... Ayıp oluyor beyler!    
 
Sabri Çelik iyi buluş!
Yıldırım Demirören ki, gelecek kongrede yolcudur, MHK’nin başına bir tanıdık atadı. Sabri Çelik Hoca yarısı tanınmış, yarısı tanınmamış kişilerden de bir ekip kurdu. Allah hepinize kolaylık versin. Başarının bir tek anahtarı vardır Sabri Hoca, o da “Kimseyi tanımamak, tüm kurul olarak renksiz kalmak ve kimseden korkmadan durmaktır...”
 
Kasımpaşa ve Lucescu gerçeği!
Efendim iki golcüsü ara transferde satıldığı için Kasımpaşa bu hâllerdeymiş. Eee nerede büyük üstat Denizli Hoca? Öyle değil mi, iki isim keşfeder, işler tıkırına döner! Hemen bir kıyaslama yapmak durumunda kaldım. Hatırlar mısınız, Galatasaray’ın UEFA Kupası’nın kazanmış ve üst üste dört sezon şampiyon olmuş kadrosundan yedi yıldız oyuncusu gitmişti ama Lucescu o takımı toplama ve kiralık oyuncularla şampiyon yapmıştı. Şampiyonlar Ligi’nde de dörtlü ilk gruptan çıkmış, sonraki grupta da beş maçında Liverpool, Barcelona, Roma’ya yenilmemiş, son maçında ofsayt golle elenmişti. Lucescu’yu yerenlere ithaf olunur. 
 
Rodallega da bunu yaparsa!
İnanılır gibi değildi. İthal oyuncularımızdan, hem de golcü falan. Trabzonsporlu Rodallega direkten dönen penaltı vuruşunda yeniden topla temas edince attığı gol geçerli sayılmadı. Ama en acısı bu futbolcunun golün iptal edilişine şaşkınlıkla tepki göstermesiydi. Ne günlere kaldık değil mi? 
 
Geçen haftadan kalan...
Geçen hafta yerim dolduğu için Galatasaray yönetiminin yeni transferler için yaptığı sözüm ona imza törenine dokunamadım. Beşiktaş’ı eleştirmiştim aynı senaryo için... Demiştim ki “Üsküdar’da sabah oldu...” Şimdi eskilerin aynı yakıştırmasını sizin için de yapıyorum Mustafa Başkan!
 
Sağ olasın Faik Öztrak!
CHP’nin niçin bir türlü seçim kazanamadığının neredeyse imzalı itirafını Faik Öztrak Beyefendi becerdi! Dedi ki, konuşmasının bir yerlerinde “Yağ, mazot kuyrukları bekliyor bizleri gelecekte... Vatandaşı AKP karneye bağladı...” Yani bana kendi partilerinin bir zamanlar yaptıklarını hatırlattı. Eh nasıl olur da teşekkür etmem. Yani sizin partide hiç mi kafası çalışan, maziyi hatırlayan adam yok? Siz hiç AK Parti ve eski benzerlerinin böyle skandallar yaşattıklarını hatırlıyor musunuz?   
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.